Bedømmelse af Napa Mermaid

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 60 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Tina ,
Kastrup

+
Ro
-
Meget lille balkon og de fleste er på solsiden, så man ikke kunne benytte dem pga varmen

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

Freddy,
Næstved

+
Beliggenhed: rolige omgivelser Personalet: service i top, og god/hyggelig/hjælpsom betjening
-

Bekræftet køb : 2019-08-25


10 ud af 10

Marianne,
Haslev

+
-
Vifter på balkonerne ville være en kærkommen forbedring

Bekræftet køb : 2019-07-28


9 ud af 10

Desiree,
Roskilde

+
Morgenmadsbuffeten, det venlige personale og st der altid var ledige solsenge ved poolen.
-
-

Bekræftet køb : 2019-07-14


9 ud af 10

Gitte ,
København

+
Venligt og imødekommende personale. Der er rent og pænt og der er hele tiden pænt i omgivelserne omkring morgen buffeten ligesom der konstant fyldes op, så der ikke står tomme fade. Der mangler intet. Nyrenoverede værelser var en positiv oplevelse.
-

Bekræftet køb : 2019-06-30


9 ud af 10

Sarah,
Odense

+
Så flot og gennemført hotel! Lige et hotel for par der rejser uden børn. Kan klart anbefale napa mermaid hotel til andre som vil have en ferie i de lækreste omgivelser med plads til at nyde roen og hinanden og så er servicen på hotellet virkelig god.
-
Bedre senge, da de var lidt hårde og en som tjekker op på at folk ikke spærre solsengene når de ikke er ved poolen, selvom der stod at man ikke måtte, så gjorde folk det alligevel.

Bekræftet køb : 2018-09-01


9 ud af 10

Tina,
Korsør

+
Meget pænt og rent
-

Bekræftet køb : 2018-08-25


8 ud af 10

Kevin,
Søborg

+
Sødt personale. God variation af morgenmad. Okay at finde en plads ved poolen.
-
Ikke at skulle bruge en nøgle fir at få strøm.

Bekræftet køb : 2018-08-25


10 ud af 10

Michael,
Måløv

+
Styr på tingene
-
Vi havde et problem med dørlåsen, så man ikke kan komme ind med nøglen. Information eller nye dørlåse kunne hjælpe.

Bekræftet køb : 2018-08-11


9 ud af 10

Jane ,
Nykøbing F

+
Morgenmaden er super god. Der var altid rigeligt med liggestole ved poolen. Der er en meget rolig stemning på hotellet. Ingen larm om natten og man kan ikke høre naboerne. Standardværelserne er lidt slidte og balkonen er meget lille, men det opfyldte vores behov. Meget venligt personale. Fitnessrum er fint.
-

Bekræftet køb : 2018-08-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

1764 bedømmelser
Meget godt
 
1299
Godt
 
376
Middel
 
74
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

06-08-2018

Indlæg af 452kasperj Hedensted, Danmark

Super hotel

Dejlig hotel, med lækkert pool område og strand på den anden side af vejen. Maden er god og der er meget at vælge imellem. Der er ok parkerings muligheder, Der er lidt langt til byen, tager ca. 17min at gå, ellers alt super 👍

 
01-06-2018

Indlæg af 561katrineg Barcelona, Spanien

Perfekt hotel

Dette hotel var perfekt og levede op til vores forventninger mig og min mor havde til en afslappende ferie. Personalet var utrolig venligt, maden fantastisk, morgenmadsbuffet havde alt hvad hjertet begærer, pool området var dejligt afslappende og værelserne var gode. Da vi lå ved poolen blev der endda delt kolde klude og frugtspyd ud! Man blev rigtig forkælet. Det eneste jeg kan sætte en finger på er, at der mellem hotellet og stranden ligger en trafikeret vej, som der kom en del støj fra, da vores værelse lå derud til. Det kan i øvrigt anbefales at vælge “superior” værelse, hvor der er ekstra plads. Hotellet er placeret lidt uden for bylivet i Ayia Napa, hvilket også passede os rigtig fint, da her var mere roligt. Det tager dog ikke lang tid at gå ind til bymidten, hvor der er en masse butikker, restauranter og barer. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og det er helt klart ikke sidste gang jeg kommer her!

 
30-11-2017

Indlæg af JackAndy København, Danmark

Abstinenser 😢

Efter en dårlig dansk sommer går det op for én hvor meget man savner solen ...... og ikke mindst går det op for mig at vi ikke har været på vores yndlingshotel i over 1 år 😱 Hvorfor har I så ikke det? Kunne man spørge ..... GODT SPØRGSMÅL!! Napa Mermaid er ikke bare et hotel ... fra man ankommer mærker man en varme (ikke bare fordi at det er på Cypern) fra personalet, et personale der rent faktisk nyder at lave det de laver. De er et TEAM der er sammen om at give gæsterne den bedst mulige ferie .... teamet er alt lige fra housekeeping til ledelsen og alle er synlige, klar til at hjælpe DIG. Hotellet er i super god stand - heldigvis bruges der penge på at vedligeholde og udvikle det. Jeg kunne blive ved med at skrive positive ting om Napa Mermaid MEN i stedet synes jeg bare du skal komme i gang med at booke din næse ferie på dette skønne hotel .... du kommer IKKE til at fortryde det 🤩🤩🤩🤩🤩

 
22-09-2017

Indlæg af genz2610 Taastrup, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel men føler os lidt snydt af Spies rejser for deres billeder af poolen den er ikke nær så stor så de angiver ud over dette er det et rigtig dejligt sted super hygiejne og søde mennesker kan absolut anbefales og med fin beliggenhed i forhold til byen

 
23-07-2017

Indlæg af Gitte H

Fint hotel, som lige mangler det sidste

Her kan det virkelig betale sig at opgradere sit værelse. Første uge rejste jeg alene og havde bestilt et standard værelse. Hotellet bryster sig af lækre, nyrenoverede værelser, MEN dette gælder ikke standard værelser, som stod slidte og trætte. Desuden har jeg aldrig haft så lille en altan. Den var vel knap 1 meter bred og var så smal, at man ikke kunne strække benene. Efter et par dage opgraderede jeg for 20 euro pr døgn, og så skete der noget. Lækre, lyse, moderne værelser med smagfuld indretning og dejlig altan. Aircondition kunne kun lige holde værelset tåleligt. Det er ikke muligt at sove koldt. Af personale vil jeg fremhæve tjenerne, som så én med det samme, rengøringsdamen som altid prøvede at føre en samtale trods dårlige engelskkundskaber og den svensk/græske negledame, som jeg fik et super forhold til. Poolområdet er lækkert med udlevering af kolde vaskeklude, frossen frugt og slushice i løbet af dagen. Dog synes jeg, der manglede en grøn have. Fitnessrummet havde det, man skulle bruge. Kunne dog også godt have brugt en motionscykel. Fitnessrummet har store panoramavinduer direkte ud til spa-området, så dem der var i spa, følte sig formegentlig begloet. Løbebåndene vendte så man "løb" direkte ud i spaen. Ikke så hensigtsmæssigt. Den første uge havde jeg halvpension. Maden var fin, hvad man kan forvente af et 4 stjernet hotel. De unge afryddere var lidt for hurtige på aftrækkeren. Man kunne dårligt spise færdig, før de fjernede tallerkenen. Flere gange sad jeg stadig med mad i munden. Jeg var også i Ayia Napa i April på Sunprime Napa suites & spa, som jeg til en hver tid vil foretrække. Alt var bare en lille smule bedre på Sunprime, særligt receptionspersonalet.