1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Sunset Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Lisbeth,
Nakskov

+
Sort værelse og super rengøring
-
At der snart bliver gjort noget ved den uskik , at folk reserverer solsenge . Det var umuligt at ligge ved poolen .

Bekræftet køb : 2018-08-07


8 ud af 10

Anja,
Skanderborg

+
Rigtig fin lejlighed i god stand og velindrettet. God opdeling (og døre) mellem soveværelse og børneværelse. Der var både badekar og bruseniche på badeværelset, hvilket er en fordel når man kommer op af poolen og 4 personer skal i bad på samme tid. 4 forskellige poolområder, så man kan variere sine dage. Tæt placering på stranden med gratis solstole til All Inklusive gæster. Gratis badehåndklæder til All inklusive gæster. Rengøringen var som den skulle være, der var ikke beskidt nogen steder.
-
Det ville være rart hvis man selv havde kunnet styre air conditionen på værelset. Det blev koldt om aftenen. Der manglede snack barer, så man kunne få noget at spise i badetøj. Evt. en udendørs frokost restaurant. Poolsene var ikke opvarmede, hvilket gjorde at vandet var koldt, selvom luften var 30 grader. Maden på All Inklusive hoteller er altid ensformig, det ved man. Men det var ærgerligt at frokost og aftensmad var ens, næsten hver dag, så det blev 14 ens måltider, i stedet for 7 ens måltider, på en uge. Balkonen var meget lille, og var kun med 2 stole, til en 3 værelses lejlighed, dvs. vi kunne ikke sidde på balkonen alle 4 på samme tid. Det virker ikke som et 4½ stjernes hotel.

Bekræftet køb : 2018-07-18


9 ud af 10

Birgitte,
Århus

+
Hotellets poolområder er delt op, så der er virkeligt gode faciliteter for alle. Et dejligt område til de mindste, en stor pool til de mellemste, som ikke ønsker vandet alt for dybt, en stor pool med dybere vand, hvor der var plads til boldspil, og en hyggelig pool med dybere vand, hvor stemningen var mere rolig. Hotellet fjerner håndklæder fra poolområdet, hvis folk reserverer, så der er mulighed for at få poolstole - selv lidt op ad formiddagen. Der er i øvrigt gratis håndklædeservice med i all-inklusive . Hotellet er generelt pænt og velholdt og personalet venlige. Langt de fleste taler både engelsk og tysk.
-
De forskellige buffeter var store og med stort udvalg, men kvaliteten var ret svingende og med virkeligt meget 'sammenkogt'. Et større udvalg af frisk frugt og grønt kunne ønskes - det var tankevækkende, at de få gange, der var vandmelon, blev det nærmest flået væk :)

Bekræftet køb : 2017-08-08


9 ud af 10

Henril,
Rønde

+
Stranden
-

Bekræftet køb : 2017-08-08


9 ud af 10

Eveliina,
Lapinlahti

+
Lapsiystävällisyys, siisteys
-
Henkilökunnan kielitaito heikkoa...

Bekræftet køb : 2018-06-06


10 ud af 10

Ingri,
Oslo

+
Store, fine rom, og at håndklær ble byttet når man ønsket det. God plass ved basseng.
-
Dette evalueringskjemaet burde ha en rubrikk med "vet ikke". Vi spiste ikke på hotellet, så vi vet ingenting om maten. Var heller ikke i kontakt med noen fra Apollo, så vet ikke noe om servicen der.vet ikk

Bekræftet køb : 2018-09-05


8 ud af 10

Julie,
Røkland

+
Utsikten
-
1. Ikke beskylde folk for å stjele handduker og derette beskylde de for å lyge når di sier at di ikke har tatt noen handduker. Sjekk at vasketjenesten ikke roter det til. 2. Opprettholde reglene om at hvis folk ikke er i bassenget eller atmed solsengene handdukene ligger på, så ta di bort. Var fullt hele tiden og i flere timer. Så stolene var tatt opp hele tiden uten at noen faktisk var der.

Bekræftet køb : 2018-08-21


7 ud af 10

Henrik ,
Oslo

+
Bassengområdet.
-
Allergimerking av mat. Opplæring av personalet om allergi. Opplyse om AC ikke kan justeres. Hindre folk i å reservere senger en hel dag uten å bruke dem.

Bekræftet køb : 2018-08-18


9 ud af 10

Tore,
Tromsø

+
standar på rom og bade og strand i nærheten
-
fjerne teppegulv på rom da det er vanskelig å holde dette reint, oppvaskmiddel på rom

Bekræftet køb : 2018-08-07


7 ud af 10

,

+
Fine rom, koselige rengjoringshelpere
-
Smile mer. Lære hva service er. Elendig all inclusive. Måtte kjøpe vann selv, eller hente på glass i baren for å få drikke på rommet. Var ikke noen plass en kunne ta snaks, frukt, kaker o.l. Utenom måltidene. Aktiviteer for barn på plassen på hotellet. Reiser ikke hit igjen, og anbefalerdet ikke til andre

Bekræftet køb : 2018-08-04


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 3,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

573 bedømmelser
Meget godt
 
215
Godt
 
198
Middel
 
98
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

30-06-2017

Indlæg af U1765OTmaxp Frederiksværk, Danmark

Fantastisk

Et hotel i særklasse. Vi var 5 afsted og fik et dejligt stort værelse med aircondition, stort badeværelse med kar og bruser. Selve hotellet fremstår pænt og velholdt med lækre pools, restauranter og barer. Lige ud til en dejlig strand og bølger i sorte havet. Vi havde morgenmad på hotellet og der var et fint udvalg af varme og kolde ting der kunne vælges imellem. Klart anbefalings værdig. Pomorie by er dog en anelse kedeligt og lille, men der ikke langt til Burgas og Sunny beach

 
10-06-2017

Indlæg af JaneA2295

Rent og lækkert resort.

Vi har været på Sunset i 14 dage og nydt hver eneste dag, der er altid rent og pænt, både inde og ude. Personalet er flinke og smilende og meget hjælpsomme. Kan kun anbefale stedet. Vi havde ikke All inclusive, kun morgenmad, som var meget lækkert. Skønt sted, dejlig strand :) Jane Danmark

 
08-06-2017

Indlæg af Helle V Frederikshavn, Danmark

Super oplevelse

Alt var bare i orden fra vi trådte ind af døren. Billederne yder ikke stedet retfærdighed, virkeligheden er bedre. All inclusive var bare i orden, langt over standarden i eksempelvis tyrkiet på tilsvarende hoteller.

 
27-07-2016

Indlæg af Henrik T

lækkert resort!

Det var alle de skønne restauranter, og den meget meget flotte sandstrand. . Aktiviteter for børnene, mange og gode muligheder for pool og strand. Rigtig gode aktivitetsmedarbejdere Pool område, værelset, gennemført flot

 
26-07-2016

Indlæg af Panduro Denmark

Fantastisk resort!

Vi prøvede i år Bulgarien for første gang. Vi har 4 børn mlm. 10 og 14 år og havde en super tur. Det er et billigt alternativ til Italien og Spanien. Maden var faktisk fin selvom vi havde All Inclusive, stranden dejlig og vejret godt. Eneste ting skulle være at vi savnede lidt at kunne gå ud i byen om aftenen. Vi var en tur i Nessebar, hvilket var rigtig fint. Vi kommer igen i 2017.