1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Sol Nessebar Palace

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Jan,
Tølløse

+
Det hele virkede bare rigtig godt og alle de ansatte smilede altid
-
Den Italienske restaurant var på ingen måde noget særlige det var et meget ringe udvalg og pizzaerne meget dårlige, slet ikke et besøg hver

Bekræftet køb : 2018-08-07


10 ud af 10

Benjamin ,
Nykøbing sj

+
Lejligheder og pool var fint
-
Vandrutsjebaner var lukket det meste af tiden og fik tit sure blikke af nogle fra amusement team når man spurgte om noget det er ikke i orden når man er gæst

Bekræftet køb : 2018-08-07


9 ud af 10

Bent,
Fredericia

+
Der var et stort udvalg af mad,dejlig pool og masser for børn
-

Bekræftet køb : 2018-07-25


8 ud af 10

Karina,
Greve

+
-
Oplys at alle børneaktiviteter om aften koster penge. Det var alle ting som kostede penge, selv popcorn kostede penge selvom der er all inkl. Vi ikke vant til at bruge lommepenge med mindre vi forlader hotellets område, men det her hotel var en stor pengemaskine.

Bekræftet køb : 2018-07-24


8 ud af 10

Jacob,
Ebberup

+
-
Sushibar samt Tapasbar lever under ingen omstændigheder op til forventningerne. Minimalt udvalg af noget som intet har med sushi at gøre.

Bekræftet køb : 2018-07-18


8 ud af 10

Rikke,
Birkerød

+
Poolområdet og adgang til stranden
-
det er ikke et 5 stjernet hotel som der skrives... Nok nærmere 4. Maden er lidt for Bulgarsk

Bekræftet køb : 2018-07-17


7 ud af 10

Vivi ,
farsø

+
Faciliteter
-
Vi havde en MEGET dårlig udsigt fra vores værelse. Vi kunne se lige ind i en tag. Vores badekar var utæt og der var mange myrer på værelset.

Bekræftet køb : 2018-07-11


8 ud af 10

Tina,
Århus

+
Rigtig god mad. Pæne store værelser.
-
Et frokost sted nær stranden hvor man kan sidde og få små frokost retter som pizza, spagetti, salat, sandwich mm Bedre drinks i barene med brug af juice i stedet for saftevand fint med lokal alkohol. Små vandflasker fra køleskabe rundt omkring på området, som man kan tage med til pool og strand. Mange flere strand/pool håndklæder - ikke nok så man kunne få byttet hver dag.

Bekræftet køb : 2017-08-01


9 ud af 10

Paula,
Kokkola

+
Perhehuoneet tilavat, siistit ja mikä ihanaa molemmissa huoneissa omat kylpyhuoneet!
-
Kannattaisi mainita se kaksi kylpyhuonetta perhehuoneessa. Ehkä yleinen siisteys hotellin sisäaltaalla saisi olla parempi...viimeksi kun kävimme siellä niin vessat olivat aivan järkyttävässä kunnossa.

Bekræftet køb : 2018-09-18


6 ud af 10

Sari,
Vaasa

+
Siisti hotelli, ystävällinen palvelu.
-
Ruoka ei maistunut miltään. Paljon tarjolla, mutta laatu huonoa. Kaikki noutopöydästä, olisi voinut edes joku ravintola olla a la carte tyyppinen. Illan viihde tarjonta olisi voinut olla korkeatasoisempaa. Vesi altaassa oli kylmää.

Bekræftet køb : 2018-09-18


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

889 bedømmelser
Meget godt
 
376
Godt
 
304
Middel
 
126
Mindre godt
 
54
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

29-07-2017

Indlæg af Mogens W Randers, Danmark

Super familieferie

Vi rejste som familie, og havde valgt en juniorsuite og all inclusive. Da vi ankom til hotellet blev vi budt velkommen i receptionen, og der var styr på værelser samt alt andet vi kunne have spørgsmål til. Vi ankom cirka 2130, og da var der lukket for mad i restauranterne, men alligevel fik de personalet til at gøre klar i restauranten til os samt de 5 andre der var ankommet samtidig. Helt suveræn service. Maden på hotellet er typisk all inclusive, men i forhold til tidligere rejser er vores oplevelse at der er et meget bredt udvalg på Sol Nessebar Palace. Der var en super salatbar, og et bredt udvalg af tilbehør til det fisk, kylling eller kød man nu havde valgt at ville spise til aftensmad. Som eksempel kan nævnes at der lørdag aften blandt andet var jomfruhummere på menuen til aften hvilket tydeligt kunne ses var et stort hit. Ellers var der generelt altid en eller anden "luksus" spise såsom pilselv rejer eller muslinger som kunne vælges frem for det traditionelle køkken. Og har man en sød tand, så er der vel cirka 25 forskellige kager/desserter at vælge imellem, så der er noget for alle. Vores værelse var på cirka 45 kvadratmeter og indrettet med en lang fordelingsgang hvor der er stort badeværelse samt børneværelse. Gangen ender i "stuen" hvor der er udgang til en super altan/balkon. Værelset har en kanon indretning til en familie på 4 eller 5, og juniorsuiten som vi fik havde den mest suveræne udsigt over poolområde samt Sortehavet. På balkonen var der to stole og et lille bord, og vi spurgte i receptionen om vi kunne få to ekstra stole da vi var 4 på værelset. Dem fik vi næste morgen med rengøringen uden problemer. Rengøringen på værelset og på hele hotellet er super. Der bliver fejet hele tiden, og værelset dufter dejlig rent når man kommer op ved middagstid. Poolområdet samt faciliteterne generelt var vi super glade for. Stort område med vandrutschebaner til de større børn samt et område med børnepool til de mindre børn. Derudover bliver poolområdet om aftenen brugt til aktiviteter såsom både og lignende som ungerne kan prøve mod betaling. Alt i alt er Sol Nessebar Palace et super hotel for familier med små og større børn. eneste anke herfra skulle være, at det langt fra er alle i personalet der taler engelsk. Der er mange Østeuropæere på hotellet, og russisk er det foretrukne sprog på hotellet, men det var generelt ikke et issue.

 
15-06-2016

Indlæg af Nadia H Glostrup, Danmark

Familietur

Min familie og jeg er alle enige om, at vi havde et rigtig dejligt ophold på dette hotel. Der var en masse aktiviteter for alle aldre og gode muligheder for at lave både aktive og afslappende ting sammen. Der er egentlig ikke ligefrem noget dårligt at sige, personalet var søde, værelserne dejligt store med balkon og havudsigt. Det eneste der måske kunne have været bedre var maden. Det smagte fint, men som så meget andet all inclusive så bliver det lidt ensformet og kedeligt i længden - dog forståeligt taget i betragtning af hvor meget de skal lave. Dette hotel henvender sig udelukkende til familier - er man til noget mere intimt eller roligt er dette ikke stedet, der er mange børn og mange mennesker, da det jo er et stort hotel. Ellers en stor ros til medarbejderne, rutsjebanerne er også gode, gode og anderledes aktiviteter som skydning og water walking ball/funball.

 
31-07-2015

Indlæg af Jlas320 Greve Kommune, Danmark

Godt hotel med fin service

Dette hotel er et dejligt børnevenligt hotel med mange aktiviteter for børn, godt svømmebassin,men et minus er at solsenge bliver optaget allerede klokken 0700 med håndklæder som så er optaget resten af dagen,selvom man er taget på tur eller andre aktiviteter.Maden er fin og varieret der rigelig af den.Bussen ind til byen er 100 m.fra hotellet koster 1lev til Nessebar,der holder taxa ved stoppestedet som tager ca.10lev men kan presses ned lige når bussen skal komme.Der er mange spisesteder i byen til rimelige priser alt i alt et godt sted til en god oplevelse

 
29-07-2014

Indlæg af Bjarne W Sønderborg, Danmark

Godt familie-bade-hotel

I juli 2014 var vi 10 familiemedlemmer på ferie på Sol Nessebar Palace. Vi havde 4 børn med i alderen 1, 4, 7, 10 år, samt forældre og bedsteforældre. 4 stjerner fordi: Ved ankomst til hotellet blev vi venligt taget i mod af personalet på hotellet. Værelserne er pæne og rene, og ved familien med et barn på 1 år, vat der stillet en barneseng frem. Værelserne er store og der er også god plads på badeværelserne. Vi havde udsigt over poolen og sortehavet - fantastisk udsigt. Rengøringspersonalet er virkelig dygtige, og gør noget for at børnene også får en god oplevelse. A/C virker fint på værelserne. Maden er buffet, og der er rigeligt at vælge imellem, så alle kan få noget de kan lide. Inde i selve spise salen er der konstant larm, især i den sidste halve time. Man kan også sidde udenfor hvilket virkeligt er dejligt. Når vi kom 10 personer og gerne ville sidde ved samme bord, ordnede tjenerne hurtigt et bord til 10 personer. Rengøringspersonalet er konstant i gang. Der virker rent næsten over alt. På dette hotel bliver der virkelig gjordt noget for børnene. I løbet af dagen er der aktiviteter, og om aftenen er der kids disco. Stranden ligger rigtig tæt på og er ganske udemærket. Vi valgte at være ved soludsigten hvor der er liggestole og bar med mad og drikkevarer. Herfra skal med ned af en lille trappe og er der efter ved den fineste strand. Ikke 5 stjerner fordi: Motionsrummet er ikke tilsvarende det på billederne. Udstyret er nedslidt og virker ikke altid. Der mangler udstyr såsom håndvægte, ro-maskiner, løbebånd og motionscykler der virker. Hotellet ligger lige ved vandet og har problemer med måger som kredser rundt i luften og leder efter mad på hotellet. Ser de mad fremme dykker de ned og spiser maden. Dette er ulækkert! Samtidigt risikerer man at bliver ramt af fugleklatter når de flyver rundt. Samme problem har hotellet også med svaler som bygger reder under udhæng og pavilloner. Dette gælder også steder hvor der bliver serveret mad, poolbar, og hvor gæster sidder og spiser. Hotellet bør gør noget for at holder måger og svaler på afstand. For eksempel ved brug af en falkoner eller falske rovfugle på tagtoppene. Alt i alt et rigtig godt hotel, som dog lige kunne gøre det lidt bedre....

 
04-01-2019

Indlæg af adriyana1989 Sofia, Bulgarien

sea

the beautiful sunny coast of the Black Sea can be seen from this wonderful hotel. you can always enjoy your stay and be unconditionally satisfied with the wonderful service and ambience. If you are a connoisseur of the beautiful places go right there