1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Sol Nessebar Palace

  • • All Inclusive
  • • Mange aktiviteter
  • • Gratis wifi

På hotel Sol Nessebar Palace findes der noget for enhver smag. På hotelområdet findes en vandpark med flere vandrutsjebaner og pools. Du kan vælge mellem flere barer og restauranter, og du kan desuden forkæle dig selv med afslappende behandlinger i hotellets spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Det hele virkede bare rigtig godt og alle de ansatte smilede altid
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sol Nessebar er et hotel beliggende ca. 2,5 km udenfor den centrale del af Nessebar. Hotellet udgør sammen med nabohotellet Sol Nessebar Mare Bay komplekset Sol Nessebar Resort. Faciliteterne deles mellem hotellerne på resortet, undtagen hovedrestaurant, udendørs pool og lobbybar. Disse kan ikke benyttes på andre hoteller end det, du bor på.
Her findes flere pools, nogle med børnesektion og en vandpark der er åben fra start juni til slut september, afhængig af vejret. Solstole er gratis ved poolen, men på stranden er det mod betaling. Pool-/strandhåndklæder mod depositum.

I hovedrestauranten serveres buffet til morgenmad, frokost og middag. Taperia Malecon (i Bay-delen) byder på varme og kolde tapas, sangria og cocktails. Der Biergarten serverer tyske specialiteter og naturligvis øl og på Bar Embarcadero serveres is, kaffe, te og øl. På hele hotelområdet findes fleres barer og snackbarer, bl.a. ved de forskellige pools og i lobbyen. Ved strandterrassen er der en paninibar.

På hotellet ligger Rose SPA Center, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv med f.eks. aromaterapi og andre behandlinger mod betaling. Hotellet tilbyder vandsportsaktiviteter, tennis, billard og bordtennis, visse aktiviteter er mod betaling. Gratis adgang til fitness-faciliteter. Børneklub i hotellets regi for de 4-12 årige med engelsktalende personale. Hoppeborg mod betaling. Bowling mod betaling (på hotel Sol Nessebar Mare Bay). Frisør. Gratis wifi i lobbyen. I højsæsonen er der bådtaxi fra hotelstranden til den gamle del af Nessebar, mod betaling. Trafik som kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00, i hovedrestauranten
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30, i hovedrestauranten
- Frokost, kl. 12.00-16.00, i paellarestauranten Paellador Levante. Drikkevarer indgår ikke
- Panini, kl. 11-18.00, i Bar Embarcadero
- Is, kl. 10.00-16.30, i Ice Pavilion
- Kaffe, te og kager, kl. 10.00-15.00, i Bar Embarcadero
- Snacks og øl i Der Biergarten, kl. 11.00-18.30 og 20.00-23.00 (kun øl kl. 16.00-23.00)
- Snacks, enkle retter som pizza, hamburgere, salat samt is, kl. 10.00-18.00 i poolbarerne
- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00, i hovedrestauranten
- Middag, kl. 18.30-21.30, i den italienske restaurant Osteria del Golfo. Reservation påkrævet. Du kan spise gratis på restauranten én gang pr. uge
- Middag, kl. 20.00-22.00, i den japanske sushibar Umi Japanese Corner
- Middag, kl. 18.30-23.00, i den spanske tapasbar Taperia Malecon
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00 (i forskellige barer på området)

Fra slutningen af maj er italienske Osteria del Golfo åben for middag, og paellarestauranten Paellador Levante er åben for frokost. Bemærk at bordreservation kræves til middag.

Ændringer kan forekomme. Nogle restauranter har kun åben fra start juni til midt september. Som identifikation er det obligatorisk for alle gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Du kommer til stranden via trapper. Hotellet indgår i et stort hotelkompleks. Nogle af faciliteterne og restauranterne er beliggende på nabohotellet Sol Nessebar Mare Bay.

Afrejselufthavne-billund-københavn