1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Sol Nessebar Mare Bay

  • • Aquapark og mange aktiviteter
  • • Nær stranden
  • • Spa

Hotel Sol Nessebar Mare Bay har fine poolområder og en vandpark med vandrutsjebaner. Du kommer nemt til stranden via en trappe direkte fra hotellet. Om dagen arrangeres sjove aktiviteter for store og små, og der er flere restauranter og barer, der alle indgår i All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

At All inclusiv fortsatte til afgang og ikke klar 12 som i skriver
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Nessebar Mare Bay består af 2 bygninger, Mare og Bay, som ligger et par hundrede meter fra hinanden, ca. 2,5 km uden for centrum af Nessebar. Hovedrestaurant, lobbybar og pool er kun for de gæster der bor i respektive bygning, i øvrigt deler bygningerne alle faciliteter. Hotellet indgår i et stort hotelkompleks. Nogle restauranter og faciliteter er beliggende på nabohotellet Sol Nessebar Palace.

Poolområdet ved Bay-delen har pool med børnesektion og ved Mare-delen findes separat børnepool og en mindre pool med vandrutsjebane (ca. 1 meter dyb). Der findes også en vandpark der er gratis for hotellets gæster. Strandterrasse mellem bygningerne. Poolbar ved begge poolområder samt en bar, der serverer is og drikkevarer ved strandterrassen. Solstole og parasoller samt pool-/strandhåndklæder mod depositum. Hotellet har en indendørs pool.

I hovedrestauranten ved hver bygning serveres buffet til morgenmad, frokost og middag. I lobbyen i hver bygning ligger sushi- og tempurabaren Umi. Taperia Malecon (i Bay-delen) byder på varme og kolde tapas, sangria og læskende cocktails. Biergarten lokker med tyske specialiteter og øl. På hele hotelområdet findes flere barer og snackbarer. Ved strandterrassen er der en paninibar.

Gratis wifi i lobbyen. På nabohotellet Sol Nessebar Palace er der fitness-faciliteter, som kan benyttes gratis, samt flot spa mod betaling. Bowling mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale for børn 4-12 år. Legepark og spillerum. Trapper ned til stranden. Der sejler en bådtaxi fra hotelstranden til den gamle del af Nessebar, mod betaling. Lokaltrafik, der kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00, i hovedrestauranten

- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30, i hovedrestauranten

- Frokost, kl. 12.00-16.00, i paellarestauranten Paellador Levante. Drikkevarer indgår ikke

- Panini, kl. 11-15.00, i Bar Embarcadero

- Is, kl. 10.00-16.30, i Ice Pavilion

- Kaffe, te og kager, kl. 10.00-18.00, i Bar Embarcadero

- Snacks og øl i Der Biergarten, kl. 11.00-18.30 og 20.00-23.00 (kun øl kl. 16.00-23.00)

- Snacks, enkle retter som pizza, hamburgere, salat samt is, kl. 10.00-18.00 i poolbarerne

- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00, i hovedrestauranten

- Middag, kl. 18.30-21.30, i den italienske restaurant Osteria del Golfo. Reservation påkrævet. Du kan spise gratis på restauranten én gang pr. uge

- Middag, kl. 20.00-22.00, i den japanske sushibar Umi Japanese Corner

- Middag, kl. 18.30-23.00, i den spanske tapasbar Taperia Malecon

- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00 (i forskellige barer på området)

Fra slutningen af maj er italienske Osteria del Golfo åben for middag, og paellarestauranten Paellador Levante er åben for frokost. Bemærk at bordreservation kræves til middag.

Ændringer kan forekomme. Nogle restauranter har kun åben fra start juni til midt september. Som identifikation er det obligatorisk for alle gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn