Udflugter, Saranda

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Albansk aften

Afgår fra: 

En aften med traditionelle albanske festligheder, som du sent vil glemme! I løbet af aftenen smager vi på lokale retter samt lokalt produceret vin, alt imens vi får fornøjelsen af at høre på fine albanske toner. Mere traditionelt end dette bliver det ikke!

Middag samt et glas vin pr. person er inkluderet i prisen.

Bådtur langs Albaniens kyst

Afgår fra: 

Kom med os når vi sejler langs Albaniens nordlige kyst! I løbet af dagen stopper vi flere gange for at bade. Et stop er fx i nærheden af Kefali Cape, hvor vi anbefaler, at du benytter lejligheden til at bade i det skønne vand, tage billeder eller bare læne dig tilbage og slappe af.

Vi sejler videre og tager et længere stop ved Plakoto Beach. Her er der tid til at bade, og vi spiser også frokost her.

Inkluderet: Frokostbuffet og et glas vin, øl eller sodavand.
Ikke inkluderet: Drikkevarer udover det ene glas.

Den Albanske Riviera

Afgår fra: 

På denne udflugt går turen til den fine sandstrand Llamani, som er en af de fineste langs Den Albanske Riviera. Vejen dertil går langs den smukke kyst, med de høje bjerge på den ene side og det helt blå hav på den anden. Vi kører også igennem små landsbyer og holder et stop på vejen ved slottet Pasha. I den smukke by Borsh besøger vi det fine vandfald, som området er meget kendt for, og her er naturligvis tid til en kop kaffe. Vi ankommer til Llamani omkring frokosttid, og vi har her tid på egen hånd til klokken 15:00 inden vi igen vender snuden hjemad igen.

Mad, drikkevarer og kaffe er ikke inkluderet i prisen.

Gjirokastër og Blue Eye

Afgår fra: 

Oplev to af de fineste seværdigheder i det sydlige Albanien og de smukke udsigter. Dagen starter med en bustur op ad bjerget og over Muzinapasset. I en af de herlige græske minoritetsbyer som vi stopper i på vejen, er der mulighed for at nyde f.eks. en kop kaffe.

Gjirokastër er en af de ganske få landsbyer i verden, hvor du kan nyde den fine Osmanske arkitektur. I Gjirokastër besøger vi Det Etnografiske Museum og borgen, der ligger på en bakke over byen. På vejen tilbage mod Saranda er der mulighed for en forfriskende dukkert i Blue Eye, som er stedet hvor 17 vandkilder møder hinanden på ét og samme sted!

Mad er inkluderet i prisen. Drikkevarer kan tilkøbes.

Voksne (12+ år): 336 DKK
Børn (2-11 år): 164 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Historiske Butrint

Afgår fra: 

Albanien har en fantastisk natur, fine strande og masser af spændende historie at fortælle. Ovenfor Saranda ligger det fine slot Likoursi, som den dag i dag byder på den smukkeste udsigt ud over hele Saranda. Syd for byen ligger den arkæologiske fortids by Butrint som er fra cirka 1000 år f.Kr. Denne dag byder på en guidede tur på 1,5 time rundt i Butrints historiske ruiner. Nyd desuden også den fine og unikke natur der er omkring Butrint.

Frokost er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 239 DKK
Børn (2-11 år): 120 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Ksamil - på egen hånd

Afgår fra: 

Svøm og slap af på nogle af Albaniens fineste strande i Ksamil. Denne dag handler om ægte ferie! Vi har gjort det let og bekvemt at komme til de fine strande og det smukke, klare vand ved Ksamil, som findes i nærheden af Saranda. Turen er perfekt for dig, som elsker komforten ved, at alt er klart, når du kommer frem. I turen indgår bådtur (max 6-8 personer pr. båd), solsenge og parasoller.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Sol og bad i Ksamil

Afgår fra: 

Svøm og slap af på nogle af Albaniens fineste strande i Ksamil. Denne dag handler om ægte ferie! Vi har gjort det let og bekvemt at komme til de fine strande og det smukke, klare vand ved Ksamil, som findes i nærheden af Saranda. I turen indgår transport.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.