Udflugter, Saranda

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Gjirokastër og Blue Eye

Afgår fra: 

Oplev to af de fineste seværdigheder i det sydlige Albanien og de smukke udsigter. Dagen starter med en bustur op ad bjerget og over Muzinapasset. I en af de herlige græske minoritetsbyer som vi stopper i på vejen, er der mulighed for at nyde f.eks. en kop kaffe.

Gjirokastër er en af de ganske få landsbyer i verden, hvor du kan nyde den fine Osmanske arkitektur. I Gjirokastër besøger vi Det Etnografiske Museum og borgen, der ligger på en bakke over byen. På vejen tilbage mod Saranda er der mulighed for en forfriskende dukkert i Blue Eye, som er stedet hvor 17 vandkilder møder hinanden på ét og samme sted!

Inkluderet: Mad.
Ikke inkluderet: Drikkevarer.

Voksne (12+ år): 359 DKK
Børn (2-11 år): 180 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Historiske Butrint

Afgår fra: 

Albanien har en fantastisk natur, fine strande og masser af spændende historie at fortælle. Ovenfor Saranda ligger det fine slot Likoursi, som den dag i dag byder på den smukkeste udsigt ud over hele Saranda. Syd for byen ligger den arkæologiske fortids by Butrint som er fra cirka 1000 år f.Kr. Denne dag byder på en guidede tur på 1,5 time rundt i Butrints historiske ruiner. Nyd desuden også den fine og unikke natur der er omkring Butrint.

Inkluderet: Frokost.

Voksne (12+ år): 239 DKK
Børn (2-11 år): 120 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Albansk aften

Afgår fra: 

En aften med traditionelle albanske festligheder, som du sent vil glemme! I løbet af aftenen smager vi på lokale retter samt lokalt produceret vin, alt imens vi får fornøjelsen af at høre på fine albanske toner. Mere traditionelt end dette bliver det ikke!

Inkluderet: Middag, et glas vin pr. person og underholdning.

Voksne (12+ år): 224 DKK
Børn (2-11 år): 112 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Bådtur langs Albaniens kyst

Afgår fra: 

Kom med os når vi sejler langs Albaniens nordlige kyst! I løbet af dagen stopper vi flere gange for at bade. Et stop er fx i nærheden af Kefali Cape, hvor vi anbefaler, at du benytter lejligheden til at bade i det skønne vand, tage billeder eller bare læne dig tilbage og slappe af.

Vi sejler videre og tager et længere stop ved Plakoto Beach. Her er der tid til at bade, og vi spiser også frokost her.

Inkluderet: Frokostbuffet og et glas vin, øl eller sodavand.
Ikke inkluderet: Drikkevarer udover det ene glas.

Jeeptur langs den Albanske Riviera

Afgår fra: 

Vi starter dagen med en bustur til en by ca. 4 km udenfor Saranda hvor jeeps venter på os. Derefter kører vi nordpå langs den Albanske Riviera gennem pittoreske små byer til vi når dagens første stop; byen Borsch. Her standser vi ved en café for en kop kaffe eller andre forfriskninger. Caféen ligger smukt ved et vandfald som er et perfekt motiv for gode feriebilleder.

Efter besøget i Borsch tager vi videre til byen Pilur. Vi udforsker byen inden vi mødes ved en restaurant for en frokostbuffet med lokale specialiteter som stegt lam, sæsonens salat, ost, traditionel sovs lavet af yoghurt, kartofler, grillede grøntsager og traditionelle kødboller. Glem ikke at smage den lokale drik raki!

Når vi er mætte fortsætter vi mod den smukke strand Llamani, nær Himara, for et dyp i det krystalklare vand og afslapning i solen. kan du lide at snorkle, så medbring udstyr. Herefter vender vi tilbage til hotellerne, men gør et stop på vejen ved slottet Ali Pasha ved Porto Palermos flådebase. Glem ikke kameraet!

Inkluderet: Mad og drikkevarer. Solstole og parasoller på stranden.
Medbring badetøj, solcreme og vand.

Ksamil - på egen hånd

Afgår fra: 

Svøm og slap af på nogle af Albaniens fineste strande i Ksamil. Denne dag handler om ægte ferie! Vi har gjort det let og bekvemt at komme til de fine strande og det smukke, klare vand ved Ksamil, som findes i nærheden af Saranda. Turen er perfekt for dig, som elsker komforten ved, at alt er klart, når du kommer frem.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 60 DKK
Børn (2-11 år): 30 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Sol og bad i Ksamil

Afgår fra: 

Svøm og slap af på nogle af Albaniens fineste strande i Ksamil. Denne dag handler om ægte ferie! Vi har gjort det let og bekvemt at komme til de fine strande og det smukke, klare vand ved Ksamil, som findes i nærheden af Saranda.

Inkluderet: Transport, solstole og parasoller.
Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 120 DKK
Børn (2-11 år): 60 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book