Transferinformation til Saranda

Til Saranda kan man rejse via lufthavnen i Ioannina eller lufthavnen på Korfu.

Ved ankomst til Korfu skal du med bustransfer ca. 10 min til havnen og derefter fra Korfu havn videre til Saranda med båd. Bådturen tager ca. 45-90 min afhængigt af bådtypen. Båden afventer flere Apollo fly, men forlader havnen på Korfu før midnat. Derefter er der bustransfer fra havnen i Saranda til hotellerne.

Afrejse fra Saranda til lufthavnen på Korfu:
Transfer fra Saranda til Korfu sker med båd, som tager ca. 45-90 min afhængigt af bådtypen. I havnen på Korfu venter en bus, der tager dig videre til lufthavnen. Afhængigt af vejr og vind eller uforudsete hændelser kan ventetid eller overnatning forekomme på Korfu ved ankomst og hjemrejse. Bemærk at ved paskontrollen i havnen skal tilladelse fra begge forældre fremvises ved rejse med mindreårige.

Ankomst/afrejse fra lufthavnen i Ioannina:
Bustransfer fra lufthavnen i Ioannina som først kører til grænseovergangen ved Kakavia. Her venter paskontrollen inden transferen fortsætter ind i Albanien til Saranda. Transfertiden estimeres til ca. 2 - 2,5 times kørsel. Vær opmærksom på at ved paskontrollen i Kakavia skal tilladelse fra begge forældre fremvises ved rejse med mindreårige. Samme procedure på hjemrejsen.

Obs! Afhængigt af vejr og vind eller uforudsete hændelser som fx flyforsinkelser kan ventetid eller overnatning forekomme på Korfu ved ankomst og hjemrejse.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bustransferen tur/retur til Saranda inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.