Bedømmelse af Santa Quaranta

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 109 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed og værelser samt udsigt fra restaurationer.
-
Manglende elevator til værelser i nederste etage. Manglende beskrivelse omkring nedgang til havet. Trapper fra pool området var defekte og glatte. Bademuligheder for ældre og svagt gående samt små børn er ikke særlige gode. Stiger ned til vandet manglede og var i stykker. Der var kun store sten - ingen sandstrand

Bekræftet køb : 2019-08-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-19


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-16


10 ud af 10

+
Servicen var tiptop
-

Bekræftet køb : 2019-07-12


9 ud af 10

+
Fra vores altan havde vi den smukkeste udsigt ud over hele poolområdet og havet. Det var et vidunderligt syn på niveau med udsigt i Sydfrankrig. Virkelig skønt! Den bedste pool ever, jeg har svømmet i. Den var stor og varm - godt for kroppen. Jeg fik meget motion i den.
-
De spillede frygtelig høj musik i strandområdet. Det var ulideligt og vi var der et par timer, så måtte vi flygte derfra. I poolområdet spillede de også ind i mellem alt for høj musik. Den sidste dag fik jeg direkte ondt i ørene af det, selvom jeg svømmede rundt i poolen. Jeg spurgte én gang, om ikke de kunne skrue ned. De skruede en my ned. Jeg fik indtryk af, at de tror, at det er det gæsterne godt kunne lide - men både min rejsemakker og jeg syntes, at det var ulideligt og ikke til at holde ud. Jeg skriver det her til jer, fordi jeg direkte tror, at hvis det ikke ændrer sig, så kan det blive årsagen til at skandinavere ikke vil besøge hotellet, som samtidig virkede som det bedste hotel i byen.

Bekræftet køb : 2019-07-12


10 ud af 10

+
Halvpension var fra ala carte menu. Så lækkert forskelligt mad.
-

Bekræftet køb : 2019-07-01


5 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Bedre service

Bekræftet køb : 2019-06-28


5 ud af 10

+
Den skønne havudsigt og poolen.
-
At personalet lærer at tale engelsk. Deres engelskniveau var stærkt kritisabelt og vi kunne næsten ikke kommunikere med personalet i baren eller i frokost restauranten nede ved vandet. Det var helt håbløst!

Bekræftet køb : 2019-06-28


10 ud af 10

+
Hotellet synes vi var bedre end jeres omtale på hjemmesiden. Personalet var virkelig venlige og servicemindede. Jeg har diabetes - det eneste uden sukker var vand.
-

Bekræftet køb : 2019-06-17


8 ud af 10

+
Udsigten er fantastisk
-
Alt service personale taler engelsk, lidt mere hygge i baren og at de kan lave lidt forskellige drinks. At man sørger for reparationer ved pool området uden for sæsonen. På et 4+ stjernet hotel bør værelset gennemgåes mellem hver gæst, vores øverste bruser virkede ikke vi måtte bede om rep 3 gange.

Bekræftet køb : 2019-05-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

116 bedømmelser
Meget godt
 
33
Godt
 
37
Middel
 
26
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

13-08-2019

Indlæg af 760jimmij Saranda, Albanien

Santa Quaranta aug 2019

Flot sted, men de 5 ⭐ er Albaninske ⭐ for det halter lidt hist og her, plus nogen af bartenderne har glemt det er et hotel og ikke en beachclub. Og services niveauet er ikke så højt, dog er der ikke noget at klage over ang rengøringen. Man kunne godt bruge lidt info omkring hotellet og deres åbningstider på div.

 
01-07-2019

Indlæg af mha403 København, Danmark

Manglende kundeorienteret service-attitude

Hotellet er kategoriseret med fem stjerner, men tre stjerner er nok mere dækkende for kvalitetsniveauet. Rengøringsstandarden er fremragende, men den totale oplevelse efter et ophold på to uger i juni er alligevel skuffende. Der er tale om et hotel, som er absolut uden atmosfære, med et personale som i den grad mangler træning i generel kunde/servicediciplin. Vi mødte kun "tillukkede" ansigter - aldrig nogen høflig "god morgen" eller bare "hej". Morgenmadsbuffeten trænger til variation og skiltet i lobbyen angiver at hotellet tilbyder både et Gym og en Sauna. Begge dele er ikke korrekt, hvilket vi fik bekræftet i receptionen. Der er et større antal unge mænd tilknyttet baren i poolområdet, som skal servicere gæsterne ved. bl.a at bringe drikkevarer eller sandwiches, men de er meget svære at komme i kontakt med, med mindre man er en lokal og kan mestre det lokale sprog. Måske det skyldes at personalet i stort omfang ikke mester engelsk på basalt niveau.Vi havde et tilfælde hvor en specifik "tjener" selv mente at han skulle tilegne sig drikkepenge uden vores accept. Dette er ikke acceptabelt. Vi kan således ikke anbefale et ophold på dette hotel. de to stjerne gives på grund af det fine rengøringsniveau.

 
27-07-2017

Indlæg af ingem_llere Dronninglund, Danmark

Ferie

Paradis til budgetpriser. Hvis du ønsker varme- daseferie mad over gennemsnittet og gode vine så tøv ikke. Alle værelser har havudsigt ud over Middelhavet. Du kan gå til byens centrum på 20 minutter. Man føler sig sikker i Sarande.

 
02-03-2020

Indlæg af balkanpearlstouroper Tirana, Albanien

the best resort in Saranda

this resort is located far away from the noisy city, it has a good located place frome there you will see saranda and cofru. the beach in this located place is very clear and deep. the hotel is bigger, luxury and offer everything.

 
01-10-2019

Indlæg af lidiad224

Nice view

I have been there this summer. It has the perfect view, near the sea, but I didn’t like the noise that was there. Maybe i wanted to relax and have a drink for fun. Even the prices were high. I don’t think i will go again there