Bedømmelse af Butrinti

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 255 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
7,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Amila,
Nyborg

+
Alt var godt untaget, at vi ikke fik vores værelse det samme aften, men dagen efter.
-
Har ikke behov

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

Tina Rye,
Kerteminde

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


10 ud af 10

Karina Pia,
Nærum

+
Det lå super centralt og servicen var meget høj ;-)
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


8 ud af 10

Hans Kristian,
Skjern

+
Venligt og imødekommende personale Pænt og tent
-
Der blev alke dage serveret kolde spejlæg, scramble eggs og pølser. Intet var varmt hvilket burde kunne lade sig gøre. Har rejst u 40 år og aldrig oplevet dette.

Bekræftet køb : 2019-09-16


10 ud af 10

Jens Peder,
Varde

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


10 ud af 10

Karl Gustav,
Østbirk

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


8 ud af 10

Rikke Guldberg,
København n

+
Det var et nyrenoveret og meget flot hotel, og med rigtig søde og servicemindede medarbejdere. Perfekt lejlighed med udsigt over bugten. Hyggeligt og dejligt poolområde. Dog kunne morgenmaden sagtens være mere varieret. Der var det samme alle dagene. God kaffe. Synes rengøringen kunne være mere grundig. Bordet på altanen havde ringe fra glas fra gæsterne før, og der var nogle suspekte pletter på 2 af bordene indenfor. Ved poolområdet manglede der også virkelig rengøring ved liggestolene og poolbordene, som var klistrede af spildte drinks, is og tyggegummi fra andre gæster.
-
Bedre rengøring. Mere varieret udvalg af morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-09-06


9 ud af 10

Jesper Gert,
Jerslev j.

+
-
Ingen info skiltning i tilfelde af brand eller andet ?

Bekræftet køb : 2019-09-02


7 ud af 10

Ole Peter,
Holstebro

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-02


10 ud af 10

Connie,
Rødding

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3/5 Service
  • 2,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

38% af gæsterne anbefaler

139 bedømmelser
Meget godt
 
15
Godt
 
39
Middel
 
39
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

06-09-2019

Indlæg af benjaminc128 Herlev, Danmark

Vær opmærksom på høj musik

Mig og min hustru har boet 1 uge på dette hotel. Hotellet er super lækkert! Vi havde en Suite, med stort badeværelse, der var rent og pænt overalt, poolen var ren og pæn, med roligt og stille musik. Morgenbuffet er okay, der bliver ikke udskiftet meget, så efter 1 uge er man blevet lidt træt af den. MEN! Nu til det værste, og det kan ødelægge hele oplevelsen, hotellet er placeret så der er diskoteker lige ved siden af, selv med lukkede døre og vinduer kan du kører bassen dunke til kl. 4 om morgenen, vi havde en altan med lækker udsigt, men sidder man derude kan man sidde og høre på techno, øv hvor er det alså ærgeligt! Derfor får det ikke mere end 3 stjerner fra os, det var ikke den type ferie vi havde regnet med på sådanne en type hotel.

 
27-07-2019

Indlæg af mulle2610

nederen oplevelse

hotellet i sig selv er fin, og poolen flot. Vi ankommer og deres tjekin er kl 14, som er ret sent. da vi ankom kl 9. også blir vi nød til at aflevere vores pas ved tjekin, som er så underligt. det ikke i ordem,, de kan tage et print af passet. og ikk beholde det fysiske pas. som også r ulovligt. personalet ved frontdesk er uprofessionelle, og u høflige. og til ingen hjælp. måske de trætte af livet. værelset er ok, rengøring ok. morgenmad er kold, men ok udvalg af mange ting. jeg fik en massage der kostede 65 euro, som er rimelig meget at give sys jeg. hvis du ikke har lyst til at bruge en bondegård på massage på hotel, så tag ud og find billigere. tæt på centrum, som er dejlig. det mest nederen vil være AT DER ER DISKOTEKER LIGE VED SIDEN AF, som hører så højt musik til kl 4 om morgenen. og det har de glemt at skrive var. HUSK ØREPROPPER, ellers overlever i ikke. jeg mistede min telefon, og jeg kunne ikke komme i kontakt med min veninde, så jeg spurgte frontdesk om jeg ku låne deres pc, så jeg ku logge på facebook og skrive til min veninde. men det måtte jeg ikke. jeg måtte låne en tlf, som er ttil ingen hjælp. da jeg ikk kan huske nummeret i hovedet. alt i alt ikk tæt på 5 stjerner , måske 2 en halv.

 
01-09-2019

Indlæg af Agnes E

Worst hotel ever!

Me and my friend recently visited this hotel and I really recommend you NOT to stay there! We had so much trouble with our room regarding cleaning, stolen things, broken things and the service overall. The staff were also extremely bad at English so there were only misunderstandings time after time! The staff were paralyzed every time we asked for something and it took them two days to fix our bathroom. When they were going to help us they always lended the task to someone else, even ordering food required thee(!) persons. They also take your passport which makes you feel hostage. This really is my worst hotel experience ever and I hope y’all chose a different hotel if you’re visiting Sarandë. It’s a shame that the staff don’t understand that they are working at a five star hotel. This hotel is more like a two star hotel and that’s all because of the staff. Otherwise the hotel is renovated and seems fresh but the people working here treats you really bad

 
15-08-2019

Indlæg af Ekorca

Sarandë

The worst parking attendant i will never stay again he was giving us very hard time to park the cars I talked to the manager and he was still giving us hard time till the end wen we are leaving I took the picture

 
12-08-2019

Indlæg af 155albinn Oslo, Norge

Great location, service both good and bad

Our stay at Hotel Butrinti was a pleasant experience, we felt like we got a good deal considering what we paid. We were met by friendly door and reception staff, the service was good in the reception area. We rented a car and could just drive it up in front of the hotel and park without paying anything extra. The seaview from our room (202) was amazing. The beds were comfortable. The AC worked well. The wifi worked well. Pretty much everything was good/great except for a few details. The pool bar staff were rude (except for the young girl and the guy with the cool shades) to us and other guests and showed no humility or service mind. The waiters didnt come around to take orders, the bartenders were rude and didn't have change so I ended up having to pay more, with no apology. Many of the staff members are not suited for a 5-star hotel in the way they treat guests. The few amazing ones made up for it. The rooms were clean, but the cleaners could have given us fresh glasses and emptied our rubbish more often. The balcony was big and spacious, but it suffers from very uncomfortable furniture and so we felt it was not possible to relax properly there. The lack of opportunities with the TV was a bit disappointing, there were no ways to stream your favourite shows etc. The room was missing a set of drawers/shelf, so we ended up storing our clothes on the floor. The breakfast is equivalent to that of a basic 3-star hotel. The eggs were overdone, the bread was dry and felt a few days old and the staff refused to admit that the bread was dry😂 EVERY restaurant I visited in Sarande that week had amazing fresh bread, just not our hotel. The fitness room was well kitted with equipment and had a nice AC installed. The room was a tad small and messy, and they should've extended the opening hours to 24/7. The pool area is amazing. The nearest beach is just across the street, if you'd want a quick dip in the ocean.