Vores rejsemål, Albanien

rejsemål sorteret efter

Saranda

Rejs med Apollo til Saranda – den albanske kystby der ligger overfor Korfu. Vandet er krystalklart, strandene er fantastiske, og der er masser af gode restauranter og caféer, hvor du får meget for pengene. I nærheden er der meget at opleve både i form af naturoplevelser og historie.

Læs mere om Saranda 16 hoteller fra 2.848 DKK

Dhermi

Dhermi er en af Albaniens bedst bevarede hemmeligheder. Det er en trendy sommerdestination for lokalbefolkningen som nu tiltrækker turister fra hele Europa med sine dejlige hvide strande og det klare blå hav. Her bor du mellem kysten og bjergene i en albansk by med en hyggelig lokal atmosfære.

Læs mere om Dhermi 2 hoteller fra 3.948 DKK

Durres Riviera

Nu har du mulighed for at opleve endnu et område i smukke Albanien – nemlig Durres Riviera. Den næsten 10 kilometer lange sandstrand starter lige syd for havnen og kantes af en strandpromenade. Hotellerne ligger alle nær stranden, og du kan se frem til afslappende dage med sol og badeture.

Læs mere om Durres Riviera 10 hoteller fra 2.448 DKK

Himara

Oplev det unikke Albanien og rolige Himara. Denne lille by har de seneste år lokket flere og flere turister med sine to strande med krystalklart vand, sin pittoreske strandpromenade og den lækre og billige middelhavsmad.

Læs mere om Himara 1 hoteller fra 3.498 DKK