Kombinationsrejse Albanien og Korfu

Kombinationsrejser i Albanien

Med en kombinationsrejse får du mere ud af din ferie. Se mere af Albanien og oplev både Albanien og Grækenland på samme rejse - så får du virkeligt noget af det bedste fra begge verdener!

Dette indgår

  • Fly tur & retur

  • Hotelophold 7+7 nætter på valgfrit hotel i Saranda, Himara, Korfu eller Sivota.

  • Transfer til og fra lufthavnen samt mellem de to hoteller.

  • Måltider efter hvad der er angivet på de respektive hoteller..

Book kombinationsrejser

70 13 33 00
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

Book kombinationsrejse online


Mere af Albanien - Himara og Saranda


 

Med en kombinationsresa i Albanien kan du både besøge ferieperlen Saranda og opleve det rolige liv i Himara. Du bor en uge på et valgfrit hotel i hver by.

Læs mere om Saranda

Læs mere om Himara

Fra 5.298,- pr. person. Prisen er for 2 uger i hhv. dobbeltværelse på hotel Serxhio i Saranda og hotel Prinos i Himara med afrejse d. 3. juni 2019


Albanien og Korfu


Kombinér din rejse til Albanien med en rejse til Korfu, den smukke græske ø, der ligger i nærheden. Du bor en uge på i en valgfri by og på et valgfrit hotel, som du ønsker på Korfu samt en uge på et valgfrit hotel i enten Saranda eller Himara.

Læs mere om Korfu

Læs mere om Saranda

Læs mere om Himara

Saranda: 4.698,- fra pr. person. Prisen er for 2 uger i hhv. dobbeltværelse på hotel Serxhio i Saranda og 1-værelses lejlighed på hotel Artemis på Korfu med afrejse d. 26. august 2019

Himara: 5.148,- fra pr. person. Prisen er for 2 uger i hhv. dobbeltværelse på hotel Prinos i Saranda og 1-værelses lejlighed på hotel Artemis på Korfu med afrejse d. 10. juni 2019


Saranda og Sivota


I den hyggelige havneby Sivota vil du opleve charmerende badebugter, lokal græsk mad og storslåede naturoplevelser. Kombinér en uge i Sivota med en uge i Saranda. 

Læs mere om Sivota

Læs mere om Saranda

Fra 5.398,- pr. person. Prisen er for 2 uger i hhv. dobbeltværelse på hotel Serxhio i Saranda og hotel Villa Marie i Sivota med afrejse d. 23. august 2019

Bemærk at kombinationsrejsen Albanien-Sivota kun kan bookes, hvis rejsen til Sivota går via Ioannina lufthavn (IOA).


Saranda og Ammoudia


I rolige Ammoudia finder lange strande og storslåede naturoplevelser. Byen er perfekt til en afslappende ferie med glimt af aktiviteter som vandringsture og windsurfing. Kombiner en uge i Ammoudia med en uge i Saranda.

Læs mere om Ammoudia

Læs mere om Saranda

Fra 4.898,- pr. person. Prisen er for 2 uger i hhv. 1-værelses lejlighed på hotel Villa Andreas i Ammoudia og dobbeltværelse på hotel Serxhio i Saranda med afrejse d. 21. juni 2019. Du vælger selv, om du vil starte kombinationsrejsen i Saranda eller Ammoudia.

Bemærk at kombinationsrejsen Saranda-Ammoudia kun kan bookes, når rejsen går til Ammoudia via Ioannina lufthavn (IOA)


Saranda og Parga


Parga byder på skøn, romantisk småbysidyl med smuk udsigt ud over havet. Langs havnepromenaden finder du flere hyggelige restauranter, der serverer græske specialiteter og længere oppe finder du smalle stræder med butikker, taverner og gemte små barer. Kombiner en uge i Parga med en uge i Saranda.

Læs mere om Parga

Læs mere om Saranda

Fra 5.248,- pr. person. Prisen er for 2 uger i hhv. 1-værelses lejlighed på hotel Exotico i Parga og dobbeltværelse på hotel Serxhio i Saranda med afrejse d. 30. august 2019. Du vælger selv, om du vil starte kombinationsrejsen i Saranda eller Parga.

Bemærk at kombinationsrejsen Saranda-Parga kun kan bookes, når rejsen går til Parga via Ioannina lufthavn (IOA)


Saranda og Vrachos


Vrachos er en rolig og stille by med en tre kilometer lang, smuk strand. I området omkring Vrachos er der meget, som du kan opdage, som eksempelvis vingårde, hyggelige Parga, Zagoria.området og de smukke, små øer Paxos og Antipaxos. Kombiner en uge i Vrachos med en uge i Saranda.

Læs mere om Vrachos

Læs mere om Saranda

Fra 5.448,- pr. person. Prisen er for 2 uger i hhv. 1-værelses lejlighed på hotel Atlon i Vrachos og dobbeltværelse på hotel Serxhio i Saranda med afrejse d. 7. juni 2019. Du vælger selv, om du vil starte kombinationsrejsen i Saranda eller Vrachos.

Bemærk at kombinationsrejsen Saranda-Vrachos kun kan bookes, når rejsen går til Vrachos via Ioannina lufthavn (IOA)


Saranda og Zagoria


Zagoria er destinationen for dig, der elsker udendørsaktiviteter. De charmerende byer med en velbevaret kulturarv ligger højt oppe i bjergene ved en af verdens dybeste kløfter. Oplev en aktiv ferie i fantastisk smuk natur. Kombiner en uge i Zagoria med en uge i Saranda.

Læs mere om Zagoria

Læs mere om Saranda

Fra 5.398,- pr. person. Prisen er for 2 uger i hhv. værelse på hotel Papigo Towers i Zagoria og dobbeltværelse på hotel Serxhio i Saranda med afrejse d. 31. maj 2019. Du vælger selv, om du vil starte kombinationsrejsen i Saranda eller Zagoria.

Bemærk at kombinationsrejsen Saranda-Zagoria kun kan bookes, når rejsen går til Zagoria via Ioannina lufthavn (IOA)