Transferinformation til Himara

Ankomst til Himara: 
Bustransfer fra Korfu lufthavn til Korfu havn, som tager ca. 10 minutter. Bådtransfer fra havnen videre til Saranda. Bådturen tager cirka 45-90 minutter afhængigt af bådtypen. Båden afventer flere Apollo-flyvninger, men forlader havnen på Korfu før midnat. Derefter skal man med båd eller bus fra havnen i Saranda til hotellerne i Himara. Transferen tager i alt ca. 2,5 time, inklusiv ventetid i havnen

Afrejse fra Himara:
Transfer med bus til havnen i Himara eller Saranda. Båd til Korfu, som tager ca 45-90 minutter afhængigt af bådtypen. I havnen på Korfu venter transferbussen og kører direkte til lufthavnen.


 

Afhængig af vejr og vind eller uforudsete begivenheder som flyforsinkelser kan der forekomme ventetid eller overnatninger på Korfu ved både ankomst og afrejse.

Vær opmærksom på, at ved paskontrol i havnen skal certifikater fra begge forældre vises, hvis de rejser med en mindreårig. Læs mere her.

 

Bestil transfer på forhånd

Transfer bookes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler at man forudbestiller transfer tur/retur. Så er bådbilletten tur/retur Korfu-Himara inkluderet og du slipper for selv at arrangere transfer efter ankomst til Korfu.
Se mere og bestil her. Dette gælder ikke hvis du kun har købt flybillet uden hotel.