Bedømmelse af Royal G

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 281 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
Beliggenhed tæt på vandet og centralt i forhold til byen Dürres
-
Efter albanske forhold er hotellet rangeret med 5 stjerner men der er ikke det ekstra ved hotellet der gør det til et 5(4) stjernet hotel, du skal bl.a betale 1 euro pr. dag for håndklæder til pool/strand, der er et spa på hotellet men ikke fitness rum eller andet der gør det specielt. Måske man kan gøre hotellet opmærksom på, at den musik der spilles hver aften ved poolen kunne dæmpes lidt da den er meget høj, men det kan blive et problem da det er et generelt problem ved alle hotellerne.

Bekræftet køb : 2019-09-07


9 ud af 10

+
Dejlig mad, godt værelse med glimrende udsigt, god service.
-
Der var meget støj fra levende musik på hotellet om aftenen. Det er fint med underholdning på et hotel, men vi oplevede støjniveaet meget højt. Vi valgte hotellet fordi der ikke var børnepool, forventede en slags "voksenhotel". Børn / babyer var dog velkomne i poolen.

Bekræftet køb : 2019-08-03


10 ud af 10

+
Hotellet var virkelig luksus. Jeg har aldrig været på et hotel som dette og jeg synes det er meget bedre i virkeligheden end som I har beskrevet på hjemmesiden.
-
Der er meget larm på hotellet. Jeg rejste med teenagere og var derfor bevidst gået udenom børnevenlige hoteller. Men jeg havde ikke tænkt på musik. Ved poolen var der konstant tændt musik. Nogle morgener endda fra kl 7. Vores værelse vendte ud mod poolen og højtalere så jeg oplevede desværre larmen som konstant - lidt ligesom at være i Disneyland hvor musikken spiller konstant. Ikke fordi jeg ikke hører musik til daglig, men jeg nyder af og til også at have ro omkring mig. Om aftenen var der live musik ved poolen så vi kunne ikke engang sidde på terrassen og hygge os uden at skulle ligge øre til musikken. Dette var absolut eneste minus ved hotellet.

Bekræftet køb : 2019-08-03


9 ud af 10

+
Hotellet er nyt, moderne indrettet og virker relativt veldrevet.
-
Småting så som flere knager til håndklæder på badeværelset og i spa'en, og så ville det være rigtig fint, hvis man fra hotellets side ofrede lidt engelskundervisning på personalet.

Bekræftet køb : 2019-08-03


7 ud af 10

+
Beliggenhed og gode værelser
-
Støjniveauet om aftenen var meget højt i værelser med havudsigt. De første nætter var det umuligt at sove før de holdt op med at spille omkring midnat selv med ørepropper. Det blev bedre i løbet af ugen - det virkede som om de reagerede på henvendelserne om støj. I bør evt gøre opmærksom på at den anden side af havudsigt er udsigt til spise og underholdningsområde. Det var ikke muligt at føre en samtale på balkonen når der var underholdning - heller ikke sidst på ugen

Bekræftet køb : 2019-07-27


10 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigten fra værelset på 5. Sal mod havet. Dejlig tæt ved stranden. Skønt at kunne spise morgenmad uden for med udsigt til vandet. Flot morgenmadsbuffet! Også rart med restaurant på hotellet. Men maden var lidt kedelig! Og tit lang ventetid.
-
Bedre mad. Dæmpe den høje musik om aftenen. Der var levende musik til næsten kl. 24 hver aften. Svært at sove, hvis man gerne ville tidligt op på tur næste dag!

Bekræftet køb : 2019-07-20


9 ud af 10

+
Beliggenhed, venligt og smilende personale. Især de unge piger der serverer er meget kompetente og hilser altid pænt. Alle dele af hotellet bliver holdt rent og pænt hele tiden
-
For meget og høj musik fra strandbaren fra kl 11 til 23 hver dag var irriterende, det bør Apollo gøre opmærksom på. Det betød for os, at vi bevidst valgte at spise ude andre steder hvor der var lavere musik og ikke moderne pop-musik der drønede ud af højttalerne.

Bekræftet køb : 2019-07-20


5 ud af 10

+
Service
-
Større værelse. Stilhed, stop musak

Bekræftet køb : 2019-07-20


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

98 bedømmelser
Meget godt
 
69
Godt
 
16
Middel
 
11
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

30-08-2020

Indlæg af 95anisac Durres, Albanien

The best Hotel!

The hotel has a very good service and correct staff. There you can find the perfect place for your vacation.The food is perfect and the way it is served to the customer leaves much to be desired.The prices are also simply very economical.Just the best.Do not miss it!

 
27-08-2020

Indlæg af 550redim Paris, Frankrig

family vacations

'Hotel royal g spa' The best hotel in the tourist city of Durrës. The hotel where my family and I spent the summer holidays where everything was super ● Swimming pool ● Sauna ● Massages ● Gym ● Jacuzzi Hotel royal g was the best place for vacation🏖 ⭐⭐⭐⭐⭐

 
27-08-2020

Indlæg af 762denisak Italien

Wonderful vacation 🥰

In times of pandemic I did not expect to spend the holidays in a wonderful way 🥰 . Starting with the reception the girls were very polite in communication. The food was really delicious the menu was every day different every meal. The staff was brilliantly smiling. We had enough time to enjoy the sea and the pool. I can't wait to come again and spend a special summer. 🥰🌴🍻🍹🍦🍤🍳🍉 The best Royal ❤️

 
21-08-2020

Indlæg af jonimekshi Durres, Albanien

Amazing

Is the first time in Hotel Royal G & Spa and Im very gratefull for everything. The food was delicious and very clean. The staff was very friendly but in the beach bar staff of the boys and girls was very helpfull and kind. The music is very nice.

 
21-08-2020

Indlæg af 85hamits Durres, Albanien

Amazing

Royal G Hotel & Spa is the best hotel. I stay here one week and Im very happy for everything. The service was great and the most important thing is that the place is very clean. The staff is very friendly and the beach bar staff are the best. Happy to be there.