1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Fafa Grand Blue Resort

 • • Helt nybygget
 • • Flere pools
 • • Børneklub og svømmeskole

Nu åbner vi op for endnu et Apollo Mondo Family Resort! Denne gang ved Durres Riviera i Albanien. Fafa Grand Blue Resort ligger lige ved den kilometerlange strand, og her findes alt, man behøver, for at hele familien skal trives - børneklub, svømmeskole, gratis holdtræning og kaffe- og juicebaren Mondo Coffee.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 7,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fafa Grand Blue Resort er et helt nybygget hotel, som ligger i Durres Riviera i Albanien. Lige udenfor hotellet strækker en fin strandpromenade sig, hvor der findes restauranter og barer.


Flere pools og en bred strand

Hotellet har et poolområde med i alt 3 pools og 2 børnesektioner. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

Lækker og sund mad
På Fafa Grand Blue Resort serveres varieret og sund mad på restauranten, og for børnene findes en specialmenu. Et par aftener om ugen tilbydes lidt underholdning efter middagen. På kaffe- og juicebaren Mondo Coffee kan du købe god kaffe, friskpresset juice og lokalt bagværk.


Sjov for børnene på Fafa Grand Blue Resort

For børnene findes et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører. Der findes også en legeplads.
Kloge og fjollede Polly & Mino er børnenes favoritter. Overrask børnene med besøg på værelset af vores charmerende venner. Her kan du læse mere om Polly & Mino.

Fire træningspas om dagen

Hotel Fafa Grand Blue Resort tilbyder gratis fitness og fire gratis træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. Gangstave kan lånes mod depositum på servicekontoret. Du kan også leje cykel- og løbevogne. På hotellet findes spa med forskellige behandlinger som massage, manicure og pedicure mod betaling.

Øvrig information
Gratis wifi på fællesarealer. Roomservice. Til nærmeste supermarked er der ca. 200 meter. Lokaltrafik. Til Durres centrum er der ca. 8 km.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Lejligheder: Ingen måltider. Morgenmadsbuffet, halvpension, helpension og All Inclusive mod tillæg. Dobbeltværelser og familie-værelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension, helpension og All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
- Snacks, kl. 16.30-17.00
- Lokale drikkevarer som øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi