1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Fafa Apartments

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,4 ud af 10 baseret på 17 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
7,4 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


6 ud af 10

Linda,
Kalundborg

+
Dejlig strand. Lækkert værelse efter mer betaling
-

Bekræftet køb : 2019-08-31


10 ud af 10

Anisa,
København

+
God beliggenhed til stranden, dejligt værelse med et godt køkkenet, samt en god pool med solstole. Venlig og socialt personale, der prøver at give dig en god ferie. Meget positivt overrasket over stedet.
-
Kunne godt bruge bedre lys ude på badeværelset til hvis man skal lægge makeup, samt et stort spejl i gangen på alle værelser.

Bekræftet køb : 2019-08-31


8 ud af 10

Mogens,
St. Lyngby

+
Beliggenheden, venligt personale
-
Bedre til engelsk for bedre kommunikation. Liggestole på stranden og ved poolen, var “lejet” ud til lokale mennesker, inden hotellets gæster ankom. Det er total dårlig service!!

Bekræftet køb : 2019-08-10


7 ud af 10

Maria ,
Aarhus

+
Strand og pool.
-
Forbedring af wifi - det virkede den første dag, resten af tiden fungerede det ikke.

Bekræftet køb : 2019-08-03


3 ud af 10

Sine,
Roskilde

+
Der var en pool og adgang til to andre nærliggende pools iflg dem
-
Vaskeri ville være godt. Korrekt information fra receptionen og ikke modstridende oplysninger Følg folk direkte til lejligheden ved ankomst og giv dem ikke en tur rundt med kufferter for at se området. Lad være med at lyve om, at der er fred og ro, når der tydeligvis er alt andet! Sørg for indhold i køkkener svarer til det man som standard bruger i køkkener. Eks en ovn, el-koger, skarp kniv, spækbræt mm. Forstyr ikke i tide og utide, det er stressende, læg en seddel og bed folk henvende sig, hvis der er noget vigtigt. Lav reparationer, når der ikke er gæster der. Skru ned for musikken, det er faktisk hyggeligt at kunne tale sammen, også ved poolen. Hav styr på fakta, eks beliggenhed af en hæveautomat. Så man ikke får folk ud på en længere tur, når der findes noget nærmere. Godt at Fafa premium var søde. Armbånd giver adgang til alle FAFA resorts, også grand blue resort, hav styr på fakta og giv samme melding ud. Vær helt klar omkring de uskrevne pool regler med håndklæder, liggeunderlag mm. Og hvis folk ikke vil være våde, må de gå væk fra poolen (en god regel) Lidt mere venlighed ville være godt, vi er ikke alle «dumme turister». Når de siger, at man kan få adgang til en lejlighed med bad, lige inden afrejsen, ville det være godt, at det var en ren lejlighed og at der ikke lå murbrokker, cementstøv og manglede vand! Lidt hurtigere service ville være godt, ikke lade gæster vente og vente.

Bekræftet køb : 2019-08-03


10 ud af 10

Jan,
Bagsværd

+
Fin størrelse, placering, god restaurant i bygningen,
-
Ekstra stikkontakt ved køkkenbord, reparer dørlukning/lås i nr. 404.

Bekræftet køb : 2019-07-13


7 ud af 10

,

+
Beliggenhed og den passive service (Ikke pushy) var rar
-
Information fra receptionens side ved velkomst. Fx. omkring armbånd, pool, strand- restaurant 10 % (som vi ikke fik)

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

Michael,
Solrød

+
Meget venlig personale
-

Bekræftet køb : 2019-05-25


9 ud af 10

John ,
Søborg

+
Det meget venlige personale
-

Bekræftet køb : 2019-05-18


6 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

76 bedømmelser
Meget godt
 
12
Godt
 
25
Middel
 
22
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

21-07-2019

Indlæg af andrzejkolinski Prag, Tjekkiet

Affordable family hotel

We stayed at this hotel for a week. It was our first visit in Albania and I want to go back again. Friendly people, good food. THe hotel was very clean,also the rooms, swimming pool, restaurant. .....

 
21-07-2019

Indlæg af robertwrzodek Warszawa, Polen

Nice family hotel

The location is very good, family friendly. Sandy beach area, with many bars and restaurants near. Comfortable room, with sea view. Staff very friendly and willing to help the clients. The hotel has a swiminng pool for children and playground

 
06-07-2019

Indlæg af Td1pop

Very Nice Hotel but....

The Pros Cleanliness, buildung, all inclusive menu - And staff, the pool, animation program. The Troubles Not Enough Umbrelas The pool staff take briberies from guests for stealing the ubrelas from other guests who get up early in the morning to have some shadow for the baby. There is no formal systém for booking umbrelas unless you bribe the "pool boys" The phone at least in two rooms doesn't work as far as I know and we haven't had towls in the room when we arrived. The pool bar is only one and there are quite often queues. Beach Bar Too Far The beach Bar is far from the see and suspiciously often runs out of Tonic. The Sea Is very nice and warm, but full of sea-grass. Simillar like in Tunis. On the beach are street dogs,bagging for food, peeing and pooing especially in the evening.

 
04-10-2018

Indlæg af kiie65

Nice hotel, friendely staff

We stayed in this hotel one week. The staff of the hotel is so friendly, everything was arranged. It is also newly renovated and very tidy. There were some small issues like a little bit unfinished doors and the dinner service was for two persons - we were three persons.

 
25-08-2018

Indlæg af udih7

Vacation at fafa resort

Nice and new hotel, good pool and privet beach. Very good food. We had a good vacation ‏and we enjoyed what hotel had to offer. ‏staff was very nice and helpful and service level was ok. The hotel ‏maintenance level must be impoved