Diamma Resort

  • • Nær den børnevenlige sandstrand
  • • Dejligt poolområde
  • • Tilkøb halv- eller helpension

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Her spiser du godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 76 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellets poolområde ligger hyggeligt mellem pinjetræer, og her er også børnesektion i poolen samt solstole og parasoller. Gratis solstole og parasoller på den lavvandede sandstrand. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Poolbar.

På hotellet er der à la carte-restaurant med et godt udvalg af italienske vine (ikke inkluderet i helpension). Buffetrestaurant og loungebar. Gratis wifi. Døgnåben reception. Minimarked og frisør på hotellet. Sauna og massage mod betaling. Legeplads.

Hotellet består af flere bygninger, og ved hver bygning er der mulighed for parkering, derfor begrænset trafik på hotelområdet. Der er 0-200 meter til stranden afhængig af hvor på hotelområdet, du bor. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.