Udflugter, Dhermi

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Jeepsafari

Afgår fra: 

Med tidlig afrejse begiver vi os mod syd fra Dhermi og Himara mod Porto Palermo. Vejen dertil går over bjerge langs med kysten med fantastisk udsigt over Det Ioniske Hav. Når vi kommer til Porto Palermo, går vi til slottet Porto Palermo, eller Ali Pasha Tepelena, som det også kaldes.
herefter fortsætter vi til byen og badedestinationen Borsh, hvor vi får en kop kaffe. Borsh er et populært rejsemål takket være sin lange strand. Regionen har en broget historie, og fra antikken og frem til moderne tid skiftede området herskere flere gange. Dette kan både ses på slottet i Borsh og Moskéruinerne.
Vi besøger også den lille traditionelle by Pilur, hvor der er tid til at spise frokost, inden vi tager tilbage til hotellet igen.

Ikke inkluderet: Mad, drikke og entréer.

Bådudflugt til Karaburun-halvøen

Afgår fra: 

Midt på grænsen mellem Adriaterhavet og Det Ioniske Hav ligger havnebyen Vlora. Byen er særligt kendt som stedet hvor Albanien fik sin selvstændighed fra det Ottomanske rige i starten af 1900-tallet. Vi går på sightseeingtur i den moderne og livlige bys centrum blandt monumenter og en moské.

Fra Vlora tager vi med færge over til halvøen Karaburun. Vi har ca. 2  timer til at svømme i det klare blå vand ved de naturliga strande, og der er mulighed for at spise frokost her. Vi sejler videre til hvad, der før var en af de vigtigste militærbaser i Middelhavet, øen Sazani. Om eftermiddagen vender vi tilbage til hotellerne.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.