Pasinformation til Dhermi

Vigtig information!

Rejsen til Dhermi er fra en lufthavn i Grækenland. For at komme ind i Albanien skal rejsende opgive pasoplysninger inden afrejse. Du kan indsende informationerne her eller via en formular der sendes til din angivne e-mail-adresse i din reservation før afrejse, hvor du udfylder de ønskede oplysninger. Udfylder du informationerne her, så sendes der ikke en mail, og har du udfyldt formularen før, så er det de seneste informationer der gemmes. Angiv dine og dine medrejsendes pasoplysninger her. 

Vigtig information for dig som rejser med børn til Dhermi

I nogle tilfælde kræver lokale myndigheder dokumentation, hvis du rejser med børn (op til 18 år). Hvis nogen af ​​nedenstående valgmuligheder gælder for din rejse, bedes du udfylde dokumentet omhyggeligt, udskrive det og tage det med på ferien. Du skal også bevise at dokumentet er ægte med en påtegning fra en offentlig notar (Public Notary).

Bestil transfer på forhånd

Transfer bookes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler at man forudbestiller transfer tur/retur. Så er bådbilletten tur/retur Korfu-Himara inkluderet og du slipper for selv at arrangere transfer efter ankomst til Korfu.
Se mere og bestil her. Dette gælder ikke hvis du kun har købt flybillet uden hotel. 

Barn der rejser med forældre som har forskellige efternavne og barnet har blot et af deres efternavne.
Hent blanket her

Barn der rejser med kun mor eller far.
Hent blanket her

Barn rejser med bedsteforældre eller venner/andre slægtninge til familien.
Hent formular her