1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Splendor

  • • Privat strand
  • • Hyggeligt poolområde
  • • Gåafstand til centrum i Dhermi

I frodige omgivelser og nær havet finder du Hotel Splendor, som er et dejligt hotel i Dhermi med privat strand og restaurant. Ved poolen og stranden er der gratis solstole og parasoller, og maden som serveres består af lokale og sæsonprægede retter. Centrum i Dhermi ligger inden for gåafstand, og her er flere restauranter og dejligt byliv.


Værelsestyper

Morgenmadsbuffet. Halvpension inkl. drikkevarer mod tillæg. Her indgår et glas vin, en flaske øl, en alkoholfri drikkevare og en flaske vand.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Splendor ligger i dejlige omgivelser i Dhermi, og på hotelområdet er der både bananræer, mandariner og limefrugter, der vokser. Gratis solstole og parasoller både ved poolområde og stranden, der blot ligger et stenkast væk.

To restauranter: en på hotelområdet og en ved stranden. Morgenmad og middag kan indtages på begge. Middagen serveres fra en a la carte-menu med fokus på sæsonen og lokale produkter, samt fisk- og skaldyrsretter. Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitness. Hæveautomat ca. 2 km væk ved restauranten Luciano. Døgnåben reception. Ca. 2 km til centrum i Dhermi, hvor der er restauranter, barer og natteliv.