Kreta i Grækenland

Oplev de mange sider af Kreta

Kreta i det sydlige Grækenland er en åbenlys sommerfavorit! Her venter fabelagtig natur, spændende seværdigheder og attraktive turistområder. Ud over de større turiststeder venter også små landsbyer og ægte steder på at blive opdaget. Find din favorit i dag!


Nyhed! Vandring på Kreta

Vandrerejse på Vestkreta

Tag med på en vandrerejse til det vestlige Kreta, og nyd et Grækenland ud over turiststierne. Oplev den storslåede natur, smukke panoramaudsigt og det antikke kursted Lissos, som i sin storhedstid var kendt for sit helbredende vand. Vi vandrer i Samaria-kløften, bestiger Giglos-bjerget og besøger charmerende landsbyer. Kreta har en fantastisk natur, og det vestlige Kreta er et paradis for vandrere.

Læs mere og bestil


Tips & inspiration

Bliv inspireret af vores rejsetips & blogposts om Kreta.

Find dit Kreta

Vil du have det roligt og børnevenligt på ferie eller leder du efter dejlige strande og masser af sjov? Eller måske begge dele? Her hjælper vi dig med at finde den rigtige destination baseret på interesser og rejsefæller.

Find din favoritby på Kreta

10 skønne strande på Østkreta

Østlige og sydlige Kreta kan prale af nogle af Kretas fineste strande. Der er begge lavvandede fine sandstrande til familier med børn og skjulte bugter, hvor du kan nyde fred og ro.

Læs rejsetippet

Opdag nye sider af Kreta

Fra hyggelige små byer, der tilbyder kultur og traditioner til trendy byer og lange strande - Kreta har virkelig noget for enhver smag. På vores blog foreslår vi Kretas bedst bevarede hemmeligheder!

Læs blogpost

Vores favorithoteller

Find din favorit blandt en bred vifte af charmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle faciliteter.

apollo mondo selected
Santa Helena Beach
• Skønt poolområde

Santa Helena Beach

apollo mondo family-hoteller
Alegria Beach Resort - sommer 2022
• Nyt og flot

Alegria Beach Resort - sommer 2022

apollo mondo local
Stellina Village Resort
• Apollo Mondo Local-hotel

Stellina Village Resort


Find din rejse til Kreta