Tilkøb All Inclusive for kun 500,-

Tilkøb All Inclusive for kun 500,-

Gør ferien ekstra bekvem og tilkøb All Inclusive – endda til en ekstra fordelagtig pris! Til sommer 2021 betaler du kun 500,- pr. voksen og uge, og kun 250,- pr. barn for All Inclusive på udvalgte hoteller og afgange. Først til mølle - begrænset antal pladser! Se udvalgte hoteller nedenfor.

*Gælder tilkøb af ​​All Inclusive på udvalgte hoteller og afgange på rejser med en rejseperiode på syv dage. Afgangsperiode sommeren 2021. Gælder kun for nye bookinger.

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype

OBS! Den viste frapris for hvert hotel er et udtryk for den billigste frapris i hele sæsonen. Når du klikker på hotellet, skal du vælge gældende afrejseperiode for at se aktuel frapris. Tilbuddet gælder kun nybookinger.

*Bemærk: Ovenstående priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende når barnet sover på opredning. Der kan være mulighed for opkøb til bedre værelseskategori. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.