VIGTIG INFO: Indrejseformular skal udfyldes senest 24 timer før indrejse til Grækenland: https://www.apollorejser.dk/vigtig-information

Hertil kan du rejse til sommer 2020

Hertil kan du rejse til sommer 2020

Vi kan slet ikke få armene ned, for nu kan vi endelig være med til at give dig de bedste sommerminder. Det er nu muligt at rejse til udvalgte destinationer for sommer 2020 med start 11/7, og vi glæder os til at kunne tilbyde dig endnu flere.

Fri ombooking indgår i hele 2020 - læs mere her.


Disse hoteller kan bookes allerede nu!

Tjek siden løbende for flere hotelmuligheder, da disse tilføjes så snart de kan bestilles.

apollo mondo local
Triton
• Apollo Mondo Local-hotel

Triton

apollo mondo local
Ideal Beach
• Ligger lige ved stranden

Ideal Beach

Villas Duc
• Roligt og familiært

Villas Duc

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
• Svømmeskole og børneklub

Mythos Beach Resort

Rose
• Høj gæstetilfredshed

Rose

apollo mondo local
Almyrida Resort
• Skøn tagterrasse med pool

Almyrida Resort

Parga området

Smukke Parga er romantisk idyl. Her er frodigt, strandene er fantastiske og om aftenen glitrer byen. Parga er nydelse og afslapning, og det er altid svært at forlade Parga efter en ferie.

Book sommer 2020 til Parga
Rhodos, Grækenland

Rhodos

Rhodos er en velkendt perle i det græske ø-hav, og det er let at forstå, hvorfor så mange vælger den som rejsemål. Med sin placering længst sydpå i Det Ægæiske Hav kan Rhodos desuden prale af flest soltimer i hele Grækenland.

Book sommer 2020 til Rhodos
Kreta, Grækenland

Kreta

På Kreta kan Apollo, som den største nordiske rejsearrangør, tilbyde et uovertruffent udvalg af hoteller, der spænder fra enkle, charmerende familiehoteller til store luksushoteller med mange faciliteter. 

Book sommer 2020 til Kreta

Samos

Velkommen til den grønne ø Samos, beliggende kort fra Tyrkiets kyst. På din ferie til Samos, kan du slappe af i smukke turistområder, og lige bagved finder du det ægte græske hverdagsliv. 

Book sommer 2020 til Samos

Læs vores rejsetips

Rejsetips - Rhodos

Rhodos er en klassiker, der passer til alle! På Rhodos finder du nogle af Grækenlands fineste strande, smuk natur, trendy byliv og mange kulturelle mindesmærker. Se vores tips til den lækreste mad og de bedste steder at besøge her.

Læs mere her

Rejsetips - Kreta

Grækenlands største ø, Kreta, tilbyder et fantastisk udvalg af aktiviteter, seværdigheder, smuk natur og god mad. Udover det er der selvfølgelig også de vidunderlige strande! Her finder du tips til, hvad du skal opleve på Kreta.

Læs mere her

Rejsetips - Samos

På den grønne og frodige ø Samos er der meget spændende at se og opleve. 

Læs mere her

Værd at vide