Vores rejsemål, Caribien Og Nordamerika

lande sorteret efter

Drømmer du om en rejse til paradis? Så er Den Dominikanske Republik lige noget for dig! Den Dominikanske Republik er Caribiens ferieperle med fantastiske strande og azurblåt hav. Udflugtsmulighederne er mange og spændende. Oplev f.eks. den fantastiske natur fra en jeep eller fra hesteryg.

Læs mere om Den Dominikanske Republik

Når du rejser til Cuba kan du nyde Varaderos kridhvide strande eller den helt unikke atmosfære i Havana. Du kan også kombinere de to og opleve begge dele på din rejse til Cuba. Hvad end du vælger, vil du snart opdage, at her er alt anderledes. På Cuba lever man livet i takt til salsa- og rumbarytmer...

Læs mere om Cuba
Rejsemål:

En rejse til Mexico byder på en vidunderlig blanding af sol, strand og gammel indianerkultur. Her findes farverige mennesker og masser af kulinariske oplevelser. De kridhvide strande er omgivet af et indigoblåt hav, og her venter vidunderlig dykning og storslåede naturoplevelser.

Læs mere om Mexico

USA

En rejse til USA byder på alt fra spændende naturoplevelser til fede seværdigheder. Her er store byer, imponerende nationalparker, kridhvide strande og et enormt udbud af forlystelser. Amerikanerne er gæstfrie, hvilket gør det for dig at rejse rundt i landet.

Læs mere om USA

Dykning i verdensklasse og paradisstrande med krystalklart vand. Hertil kan du lægge en spændende historie, caribisk livsglæde og en venlig atmosfære - så har du et godt billede alt det, du kan opleve på din ferie til Curaçao – Caribiens hjerte!

Læs mere om Curacao

Skønne Aruba i Vestindien er på mange måder et drømmerejsemål. Bløde kridhvide strande, turkisblåt hav, lune vinde og svajende palmer. I januar og februar er der karneval på Aruba. Dette er en af de største begivenheder på øen, og hele øen er præget af dette. Musik, sang, dans og underholdning i fan...

Læs mere om Aruba