Halong Bay

Vietnam – rejsetips

Rejs til den anden side af jorden og oplev noget helt specielt. Udforsk Vietnams smukke natur, landets hektiske storbyer og de pittoreske fiskerbyer – find inspiration til din rejse her.

Book din rejse til Vietnam

Parasailing

Sport og spænding

Parasailing, dykning, undervandsture, golf og badminton – Vietnam har meget at tilbyde for den, som ønsker at være aktiv. Tag del af vores tips her.

Læs mere
Saltskrub

Afslapning på ferien

Du må ikke glemme hovedformålet med en ferie – at slappe af og tage det roligt. Tag del af vores tips til Vietnams bedste spa, eller hvorfor ikke også en mere lokal afslapningsmetode: tai chi?

Læs mere her
Fiskerbåde i solnedgangen

Oplev Vietnam

Vietnam byder på mange oplevelser ud over det sædvanlige. Udvid dine horisonter ved at opleve landets smukke byer, fantastiske landskaber og buddhistiske templer.

Læs mere
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske delikatesser

Du har nok smagt thailandsk mad men hvad med vietnamesisk? Udforsk en spændende madkultur, smag den berygtede nudelsuppe pho og spis friske forårsruller i rispapir.

Tag del af vores tips
Gademarked i Vietnam

Shopping i Vietnam

Vietnam er det ideelle rejsemål for dig, som er vild med shopping. Nøgleordet er overflod: Vietnam tilbyder både store shoppinggallerier og gademarkeder. 

Læs vores rejsetips her