The Cliff Resort

  • • Kan kombineres med Saigon
  • • Bio på hotellet
  • • Nær stranden

The Cliff Resort er et sofistikeret og elegant hotel med moderne touch. Hotellets beliggenhed, på en klippe ved havet og med stranden nedenfor, byder på en smuk udsigt og et skønt miljø. Her bor du i rummelige værelser eller suiter. Du kan have det sjovt med alt fra vandsport til bio – og du behøver ikke at forlade hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Dejlig beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elegante The Cliff Resort har to infinitypools og solstole og parasoller. Det er også en poolbar. Hotellets restaurant Vista serverer international mad og det bedste fra det vietnamesiske køkken. Du vælger selv om du vil sidde indendørs eller udendørs. Club Loungen i lobbyen har et stort udbud af vin og alle typer kaffe.

Mulighed for at låne cykler. Gratis hotelbus til Mui Ne en gang om dagen. Lille biograf på hotellet med tre gratis forestillinger pr. dag. Gratis lille fitness. Spa med sauna og flere behandlinger mod betaling. Vandsport på stranden mod betaling. Yoga mod betaling. Karaoke kan arrangeres mod forespørgsel. Legeplads. Ca. 1,2 km til nærmeste supermarked. restaurant, ca. 3 km til Mui Ne. Niveauforskelle på hotelområdet. Golfbiler findes på hotelområdet for transport. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Hel- eller halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 7013 3300, ved hel- eller halvpension under det vietnamesiske nytår (18/2). Der kommer et ekstra tillæg for nytårsmiddag.