Bedømmelse af Romana Resort (Phan Thiet)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-28


10 ud af 10

+
Gratis håndklæder God service Vagten/ oprydnings manden på stranden Meget gratis vand alle dage
-
At de var bedere til at snakke enges og at deres gratis bus køre nogle flere ture til de to byer og Man kan ikke komme hjem om aften fra den ene by.

Bekræftet køb : 2020-02-21


8 ud af 10

+
Stille og roligt,dog lidt langt fra byen,men det er billigt at køre i taxa.
-

Bekræftet køb : 2020-02-07


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-28


7 ud af 10

+
Haven og udsigten
-
Mere ensartet mad ved fx halvpension: meget forskel på kvaliteten af maden og præsentation. Formentlig forskellige kokke som har lavet maden. Et eksempel: To gange måtte vi sende en hummersuppe ud, fordi skallen var blændet med i suppen så den var uspiselig. Anden gang vi sendte en hummersuppe ud, beklagede tjeneren, men blev ikke tilbud at få en anden suppe nogen af gangene. Første gang vi sendte en hummersuppe ud, spurgte tjeneren ikke om noget, vedkommende tog bare suppen og gik. Forslag til mersalg: spørg om folk skal have noget at drikke når de bestiller mad. Når man havde afgivet sin bestilling af mad, skulle man være lynhurtig at sige at man gerne ville have noget at drikke, ellers gik tjeneren bare.

Bekræftet køb : 2019-03-14


7 ud af 10

+
Pæn have
-
Brusebade ved poolen og folk skal vaske sig inden de hopper i poolen

Bekræftet køb : 2018-12-27


9 ud af 10

+
Det venlige om imødekommende personale, som alle gjorde deres bedste til at vi havde en super ophold der.
-
Vi er meget tilfredse, men hvis vi skal nævne en ting- lidt flere liggestole ved poolen.

Bekræftet køb : 2018-12-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

356 bedømmelser
Meget godt
 
142
Godt
 
113
Middel
 
59
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

27-11-2019

Indlæg af 844stellas Uldum, Danmark

Super dejligt hotel

Super dejligt hotel. Vi havde et ocean front værelse med egen pool. Selve værelset var pænt og rent, poolen var ikke så stor, men dejligt med ens egen. Hvis man vil i en større pool, kan man jo gå op i hotellets fælles pool. Dejlig stor morgenbuffet, med alt muligt forskelligt, æg, yoghurt, brød, frugt og vietnamesisk mad. Der er en lille fin strand ved hotellet med liggestole og parasoller. Hotellet har en bus der kører til både Phan thiet og Mui Ne, hver dag.

 
15-11-2019

Indlæg af LouiseOlsen1993 København, Danmark

Afslappende

Et resort ude i ingenting. Der mangler virkelig en by tæt på. Vi gik ofte ca 4 kilometer ind til byen. Her er der lidt butikker, cafeer mv. Vi havde booket et kompleks med egen pool, hvilket vi virkelig har nydt. Lækker stort pool til alle, ikke kamp op solsengene. Morgenmaden er en lækker stor buffet. Frokosten og aftensmaden var udemærket, men ikke noget at råbe hurra for.

 
26-03-2018

Indlæg af Y104WZthomasg Nykøbing Falster, Danmark

Nedslidt og kedeligt men ok til pris

Værelserne er gode... men det er svært at finde en hel parasol på hotellet... morgenmads buffeten er kedelig og kaffen skal man vende sig til :-( priserne på mad og drikke er 4 gange højere end i byen

 
27-01-2018

Indlæg af BenteA7 Fredericia, Danmark

Godt hotel

Godt hotel med rigtig flotte omgivelser her er rent og pænt personalet er søde og hjælpsomme maden er god Gratis bus til mui ne og Phan Thiet Vi gik dog også til mui ne Det eneste vi manglede var en altan Vi boede i lejlighed 228 med flot udsigt Der kan være en stol på altanen

 
21-11-2014

Indlæg af ClareLiveLifeTravels Taranaki Region, New Zealand

Firestjernet hotel med villaer på stranden til en overkommelig pris

"...beliggende længst til vest i den lille by, men byens beskedne størrelse taget i betragtning er man aldrig mere end 10 minutter fra noget som helst. Et firestjernet hotel, der bryster sig af villaer på stranden med pool, til en yderst overkommelig pris." For mere anmeldelse og general info om Mui Ne, Vietnams lille oase af afslapning og afsondrethed: http://livealifeoftravels.com/vietnam/mui-ne-vietnam/