Rejsetips Thailand

Rejsetips til Thailand

Fantastiske tropiske strande, smukke omgivelser, fantastisk mad, templer, massage - listen over ting at opleve og gøre i Thailand er lang. Her er vores tips til de bedste strande og den bedste mad, og selvfølgelig unikke oplevelser og spændende ting at lave i dette dejlige land.

Læs mere og se vores rejser til Thailand

Tempel i Thailand

Oplev Thailand

Thailand er så meget mere end smukke strande. Oplev afslappende massage, thaiboksning, templer og buddhastatuer.

Læs vores tips
Mad i Thailand

God mad i Thailand

En af de absolut bedste ting ved en ferie i Thailand er de fantastiske lokale retter og alle de lækre eksotiske ingredienser.

Læs mere
Thailandske madopskrifter

Thailandske madopskrifter

Apollo TV har besøgt Admiral's Pub & Restaurant i Bangkok, hvor ejer Bent fortæller om de lækre retter. Se også opskrifterne og lav retterne derhjemme.

Læs mere her
Juice på stranden

Forfriskende drikkevarer

I Thailands tropiske varme skal du drikke meget. Der er masser af lækre kolde drikkevarer at vælge imellem på din ferie.

Læs om thailandske drikkevarer
Strand på Phuket

Tips til Phuket

Fantastiske strande, en bred vifte af aktiviteter, spændende seværdigheder og gode restauranter - Phuket har noget for enhver smag. Her kan du læse vores tips.

Læs vores Phuket tips
Strand i Khao Lak

Tips til Khao Lak

I nationalparksområdet Khao Lak kan du nyde fine strande, udforske den smukke natur, opleve livet under havoverfladen og forkæle dig selv på en lækker spa. 

Læs vores tips til Khao Lak
Wat Arun i Bangkok

Tips til Bangkok

I den livlige og spændende hovedstad Bangkok, er der meget at se og lave. Vi guider dig til gode restauranter, interessante seværdigheder og hengemte perler.

Læs vores tips til Bangkok
Krabi skærgård

Tips til Krabi

Krabis skærgård er kendt for sine kalkstensklipper og smukke øer med vidunderlige strande, hvor du kan klatre og dykke. Læs vores tips!

Tips til Krabi
Koh Samui solopgang

Højdepunkter på Koh Samui

Her kommer vi med tips til højdepunkterne på skønne Koh Samui. Alt lige fra udflugter, shopping og spabehandlinger til gode restauranter.

Læs vores tips til Koh Samui
Strand på Koh Lanta

Rejsetips til Koh Lanta

På afslappende Koh Lanta kan du nyde livet på de lange, fine strande. Der er også en del at se og lave - her kommer vi med tips til øens højdepunkter!

Vores tips til Koh Lanta
Strand på Koh Chang

Rejsetips til Koh Chang

Smukke Koh Chang lokker med afkobling, regnskovsbeklædte bjerge og fine strande. Her kan du snorkle, dykke, vandre i junglen og bade ved vandfald.

Læs vores tips til Koh Chang
Strand i Hua Hin

Tips til Hua Hin

Den klassiske ferieby Hua Hin tilbyder mange aktiviteter, restauranter og har en god beliggenhed, hvis du skal på udflugter. Her har vi samlet vores bedste tips!

Læs vores tips til Hua Hin