Vores rejsemål, Thailand

rejsemål sorteret efter

Koh Samui

Koh Samui er omkranset af kilometerlange strande, og her råder en helt speciel atmosfære med stille strandliv. En ferie på Koh Samui giver dig mange skønne oplevelser med sol og strand. Er du til et fornøjeligt forlystelsesliv, har Chaweng et godt udbud, som appellerer til de fleste.

Læs mere om Koh Samui 7 hoteller fra 8.998 DKK

Phuket

Øen Phuket er et kendt og yderst populært rejsemål i Sydthailand. Folk kommer hertil fra hele verden for at opleve et ægte paradis. Her er der noget for enhver smag! Du finder både et pulserende natteliv og fantastisk shopping.

Læs mere om Phuket 14 hoteller fra 6.598 DKK

Krabi

Provinsen Krabi har alt hvad du behøver for en fantastisk ferie i Thailand. Her kan du opleve paradisøer og skønne strande. storslået natur, bjergbestigning og ikke mindst snorkling. Fra Krabi er det et must at tage på bådudflugter i den spektakulære skærgård i Phra Nang Bay.

Læs mere om Krabi 9 hoteller fra 8.048 DKK

Bangkok

Rejs til Bangkok og oplev en hektisk storby der blandes med urgamle templer, luksuriøse hoteller, moderne shoppingcentre og religiøse symboler. Det er dette skønne mix, som gør byen så fantastisk. Seværdighederne er mange og shoppingmulighederne ubegrænsede. Udover vores charterrejser til Bangkok ...

Læs mere om Bangkok 3 hoteller fra 7.548 DKK

Khao Lak

Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en time fra lufthavnen. Du tilbringer skønne og afslappende dage ved stranden og spiser godt på de lokale restauranter. Når du vil være aktiv, kan du begive dig ud i junglen eller tage på en dykker- eller s...

Læs mere om Khao Lak 10 hoteller fra 6.548 DKK

Koh Lanta

På Koh Lanta er tempoet dejligt tilbagelænet og på de lange strande trives børnefamilien godt. Under havets overflade venter en farverig verden med eksotiske fisk og smukke koraller.

Læs mere om Koh Lanta 3 hoteller fra 10.588 DKK

Koh Kho Khao

Koh Kho Khao er en idyllisk ø med dejlige strande, smuk natur, et farverigt fugleliv og fantastiske solnedgange. Her kommer du langt væk fra hverdagen og ind i dit eget lille paradis, hvor ro og afslapning får dagene til at flyde sammen til ægte feriestemning.

Læs mere om Koh Kho Khao 1 hoteller fra 8.541 DKK

Koh Chang

Koh Chang er en af Thailands smukkeste ferieperler. Bjergene er næsten dækket af tæt regnskov, og de smukke strande skaber en ren idyl.

Læs mere om Koh Chang

Chiang Mai

Chiang Mai er en by i rivende udvikling. Det er Thailands næststørste by med ca. 150.000 indbyggere, og den er over 700 år gammel. Chiang Mais centrale placering i det nordlige Thailand gør den til et glimrende udgangspunkt for ture i området.

Læs mere om Chiang Mai

Chiang Rai

Chiang Rai har tidligere levet en meget anonym tilværelse, men den lille provinsby i det nordligste af Thailand oser af charme og er et perfekt udgangspunkt for spændende oplevelser i området.

Læs mere om Chiang Rai

Hua Hin

Hua Hin er en sydende turistby med en unik atmosfære. Her finder du en mere traditionel thailandsk karakter end de fleste andre badebyer i Thailand. Byen ligger 180 km syd for Bangkok på en tange med en flere kilometer lang sandstrand, der strækker sig sydpå.

Læs mere om Hua Hin 6 hoteller fra 8.198 DKK

Pattaya

Pattaya på østkysten ved Siambugten besøges hvert år af flere tusinde turister. Området er et oplagt udgangspunkt for endagsture til nærliggende og mere fredelige øer.

Læs mere om Pattaya