Udflugter, Kata Noi Beach

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Bådtur med badestop – Phukets vestkyst

En meget populær familieudflugt! Med den luksuriøse båd ”Champagne” sejler vi langs Phukets vestkyst. Vi passerer bl.a. små bugter omgivet af smukke, frodige bjergområder. Vi passerer også de populære strande Kata, Karon og Patong.

Om bord på Champagne hersker en luksuriøs atmosfære. I salonen kan du slappe af i skyggen. På det rummelig soldæk ligger skønne madrasser og puder, så alle kan ligge behageligt. I løbet af dagen er der flere bade- og snorkelstop i det klare vand. Længst tilbage på båden findes der stiger direkte ned i havet.

Inkluderet: Frokost og alkoholfrie drikkevarer. Snorkeludstyr kan lånes om bord.
Vær opmærksom på: For gæster fra Thanyapura og Nai Harn kommer der en ekstra transportafgift på 350 THB/person, som betales på stedet.

Big Buddha og shopping på Weekend Market

Følg med på en eftermiddag fyldt med kultur og gode shoppingmuligheder. Vi starter med at besøge toppen af Nakkerd Hill, som ligger overfor Kata/Karonkysten, hvor den pragtfulde statue Big Buddha åbenbarer sig. Big Buddha er en af Phukets vigtigste seværdigheder og byder på en utrolig panoramaudsigt over Phuket by, Kata, Karon og Chalong.


Efter besøget ved Big Buddha tager vi videre for at shoppe på en øens bedste og mest kendte markeder – Weekend Market, også kendt som Night Market. Her findes der alt mellem himmel og jord – til lave priser!

Husk tøj til tempelbesøg (t-shirt og knælange shorts eller nederdele. Det er vigtigt, at ankler og skuldre er tildækket).

Udflugten gennemføres med engelsktalende guide.

Snorkletur på Similan Island

Similan Islands er nogle af verdens smukkeste øer, og er omgivet af et utroligt dykke- og snorklingshav. Her kan du opleve uberørt natur, kridhvide strande og koralrev med fisk i alle regnbuens farver. Hvis heldet er med dig, kan du møde skildpadder, når du snorkler. Frokosten serveres på stranden i skyggen af palmerne.

Snacks, frokost og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes om bord.

Bad og snorkling på Phi Phi øerne

Kom med på en fantastisk dag med speedbåd, hvor vi besøger de smukke Phi Phi øer med endnu smukkere strande. Og vi vil gøre flere bådstop, hvor vi udforsker den fantastiske verden under havets klare overflade.

Første stop er på Ao Nui Beach, som er rigtig god til snorkling. Derefter tager vi til den største, og mest kendte, ø Phi Phi Don. Her er der tid til sol, bad og endnu mere snorkling. Der er også souvenirbutikker, cafeer og restauranter, som du kan udforske på egen hånd! Inden vi tager videre, spiser vi frokost på Bamboo Island.

På vej til den mindre ø, Phi Phi Leh, kommer vi forbi Monkey Beach. På Phi Phi Leh svømmer vi i den turkise lagune Pileh Cove. Vi tager også til Viking Cave, som er en grotte med malerier af gamle vikingeskibe.

Inkluderet: Frokost, drikkevarer og frisk frugt. Snorkeludstyr kan lånes om bord.

Voksne (12+ år): 761 DKK
Børn (2-11 år): 473 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Book

Bådtur med badestop – Phang Nga

Oplev Phang Ngas smukke skærgård på ferien. Den skandinaviske ejer La Moet sørger for, at du får en skøn dag om bord på den luksuriøse båd Champagne. Du vælger selv, om du vil side inde i den kølige salon eller nyde solen på det store soldæk med bekvemme madrasser og puder.

Phang Ngas skærgård byder på imponerende kalkstensklipper, der troner stejl op af havet. Fremme ved Koh Hong venter en kridhvid sandstrand og turkist vand med fisk i alle regnbuens farver - perfekt for snorkling! Nyd skønne svømmeture eller gå en tur i junglen.

Inkluderet: Frokost og alkoholfrie drikkevarer. Snorkeludstyr kan lånes om bord.

Vær opmærksom på: For gæster fra Thanyapura og Nai Harn kommer der en ekstra transportafgift på 350 THB/person, som betales på stedet.

Bådtur med badestop og solnedgang

Gå om bord på den luksuriøse båd Champagne! Den skandinaviske ejer La Moet sørger for, at du får en skøn dag om bord. Her er plads til alle - både inde i den kølige salon og oppe på det store soldæk, der har bekvemme madrasser for alle.

Vi starter kl. 13.00 og sejler mod syd mod Koh Maiton. Hvis vi er heldige, ser vi delfiner. Herefter fortsætter vi endnu længere mod syd, indtil vi når Phukets sydligste spids Phrom Thet Cape. Her lægger båden til, og der er mulighed for at bade og snorkle i det klare vand de sidste timer, før solen går ned i horisonten og maler himlen i fantastiske farver.

Inkluderet: Frokost, snacks og alkoholfrie drikkevarer. Snorkeludstyr kan lånes på båden.
Vær opmærksom på: For gæster fra Thanyapura og Nai Harn kommer der en ekstra transportafgift på 350 THB/person, som betales på stedet.

Voksne (12+ år): 720 DKK
Børn (2-11 år): 360 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Søndag
Book

Cykeludflugt på Koh Yai Noi

Vi sejler med båden til Koh Yai Noi, hvor cyklerne venter på os. Om formiddagen cykler vi langs rismarker, mangrovetræer og gummiplantager. På denne måde kommer vi rigtig tæt på naturen. Vi cykler også gennem byen Ban Anpao, og kan efterfølgende slappe af med den mest fantastiske 360 graders udsigt. Vi nyder frokost på stranden, hvor der også er tid til en dukkert. Om eftermiddagen cykler vi videre langs kysten med udsigten over Phang Nga-bugten.


Totalt cykler vi ca. 18 km og i et tempo som passer gruppen.

Frokost, cykel, cykelhjelm og vand er inkluderet i prisen. Minimumalder er 10 år. Børnepris gælder for børn 10-16 år.

Det ægte Phuket

Tag med og oplev Phuket og det thailandske folks hverdag og kultur.

Vi gør et stop ved Karon View Point for at opleve en fantastisk udsigt over Kata Noi, Kata og Karon. Derefter fortsætter vi til to af Phukets største templer - Big Buddha og Wat Chalong. Næste stop gør vi i Phuket by, hvor vi besøger et kinesisk tempel. Inden vi stopper for frokost, kommer vi forbi en cashewnøddefabrik.

Vi afslutter dagen på en lokal gård, hvor vi møder en familie, som viser os deres rismarker og ananasplantager. De vil også vise os, hvordan latex tappes ud af træerne for at lave naturgummi.


Sørg for at tage tøj på som anvender sig til tempelbesøg (t-shirt, ingen linned og knælange shorts eller nederdele. Det er vigtigt, at anklerne er tildækket).

Frokost og vand er inkluderet i prisen.

Kajakeventyr i Phan Nga Bay nationalpark

Gå ikke glip af denne udflugt, som tager dig til Phang Ngas skærgård, en af Thailands smukkeste nationalparker med dramatiske kalkstensklipper og fantastiske laguner.

Vi starter dagen med at tage med speedbåd fra Ao Por Pier i det nordøstlige Phuket. Vel fremme i Phang Nga Bay Nationalpark skifter vi over til kajakker. Vi padler til Panak Island, der tilbyder smukke laguner, klippeformationer og grotter midt i junglen.

Mens vi spiser frokost, sejler vi forbi den kendte James Bond Island, inden det er tid til dagens sidste stop. På Hong Island kan du prøve at padle selv blandt kalkstensklipper og turkise laguner. Hvis du vil bade, er her også små sandstrande.


Inkluderet: Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt entré til Phan Nga Bay nationalpark.
Vær opmærksom på: Hver kano har egen guide, men vil man padle selv, kan man sagtens.

Voksne (12+ år): 761 DKK
Børn (2-11 år): 473 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Book

Snorkling på Coral Island og Banana Beach

Følg med på en herlig og actionfyldt udflugt til øen Koh Hey, eller Coral Island som den også kaldes. Vi tager med motorbåd fra havnen i Chalong, og turen tager ca. 20 min. til Banana Beach på Koh Heys nordlige del.

Øen er, som navnet antyder, kendt for sit fantastiske koralrev og krystalklare vand. Det er også et paradis for dig, som vil prøve kræfter med parasailing, gennemsigtige kajakker og bananbåde! Der er også mulighed for at prøve seawalking, hvor man går rundt på havets bund med en tung hjelm sammen med alle de fantastiske fisk i alverdens farver.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt solstole og snorkeludstyr indgår i prisen. Øvrige vandaktiviteter indgår ikke i prisen, men kan købes på udflugten.

For gæster der bor på Kamala Beach, Surin Beach og Thanyapura Sport Hotel er der et transporttillæg på 500 THB/person, eller 300 THB/person hvis I er mere end to personer, som booker samtidig og betaler på stedet.

Voksne (12+ år): 473 DKK
Børn (2-11 år): 391 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: x
Udflugtsdag: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
Book