Katathani Phuket Beach Resort & Spa

  • • Tilfredse gæster
  • • Mange restauranter
  • • Ved Kata Noi-stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Katathani Phuket Beach Resort & spa, som er et dejligt hotel beliggende lige ved den hvide Kata Noi-strand. Her kan du sidde på balkonen og nyde udsigten over den frodige have, hvor palmerne giver velfortjent skygge midt på dagen. Hotellet har 6 restauranter og 6 pools, hvoraf den ene ligger helt ned til stranden og en anden er en lege-pool med sjove aktiviteter.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og høj kvalitet på alle områder
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Katathani Phuket Beach Resort & Spa er beliggende lige ved den dejlige strand Kata Noi og består af to dele. Den renoverede hovedbygning Thani Wing, som ligger nærmest stranden, og det er her lobbyen og de fleste faciliteter er. I Bhuri Wing ligger superior- og deluxe-værelserne, og stranden ligger ca. 250 m herfra (en vej skal krydses for at komme til stranden og de øvrige dele af hotellet).

Hotellet har flere poolområder med i alt seks pools. Ved både Thani og Bhuri findes en større pool med børnesektion. Ved Bhuri er der også en separat børnepool med vandrutsjebaner for de mindste gæster. Poolbar, gratis pool- og strandhåndklæder samt solstole og parasoller. På hotelområdet er der totalt 6 restauranter, som er beliggende i både Bhuri og Thani. Tre á la carte-restauranter, der serverer thailandsk mad, italiensk samt en fiske- og skaldyrsrestaurant samt tre buffetrestauranter.

Reception i Thani Wing. Gratis wifi i lobbyen og ved poolområdet. Vaskeservice og roomservice mod betaling. I Thani Wing er der fitness-faciliteter, tennis, volleyball, aerobics, thaiboksning og yoga mod betaling. Spa med forskellige behandlinger mod betaling. Sauna mod betaling. Madlavningskursus mod betaling. Hotelbus som kører til Phuket by en gang om dagen mod betaling. Mod et mindre beløb kan man benytte busservicen til Patong om aftenen. Der er ca. 3 km til Kata Beach centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Jule- og nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.

Værd at vide

Ved indcheckning opkrævet hotellet et depositum på 1000 THB/pr. værelse. Man oplyser kreditkortsdetaljer eller betaler kontant.