Bedømmelse af Kata Sea Breeze Resort - Vinter

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 11 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
5,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-30


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Morgenmaden

Bekræftet køb : 2020-02-09


9 ud af 10

+
Dejlige store værelser og flere pools
-
Rengøringen var elendig på vores værelse blev bedre efter vi var i kontakt med jer. Det plejer at være i top det er tredje gang vi bor på hotellet

Bekræftet køb : 2020-01-31


6 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Service

Bekræftet køb : 2020-01-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

881 bedømmelser
Meget godt
 
340
Godt
 
320
Middel
 
121
Mindre godt
 
61
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

06-01-2019

Indlæg af JanL2005

Hotel Kata sea breeze

Lagde en dårlig anmeldelse ind hos top tours som de åbenbart valgte at gøre usynlige for andre brugere, nogenlunde hotel meen overfyldt med larmende russere der Ingen pli eller moral har, personale var flinke men kun ganske få kunne engelsk, morgen mad var endelig ok men råt bacon fordi der kun stod en mand og stegt til 200 mennesker, meget dårligt internet selvom vi betalte for det, poolen havde en sort rande hele kanten rundt, måske fordi russerne valgte at spise dernede, den første pool bar blev der spillet så højt så det lød som højttalerne var ved at stå af.

 
28-03-2018

Indlæg af rebeccacQ5815ZX

Jeg vil ikke vælge dette hotel igen

Alt for dyrt i forhold til, hvad man får. Det er den dårligste morgenmadsbuffet, jeg nogensinde har fået i Thailand. Vi oplevede flere gange at duerne gik på gæsternes tallerkner med morgenmad, når de var oppe og hente mere mad i buffeten. Derudover var der også rigtig mange problemer med internetforbindelsen. Det mest positive ved hotellet var poolområdet, som er stort og lækkert.

 
14-02-2018

Indlæg af Kenneth M Herning, Danmark

Larmende oplevelse! Rengøring under middel. Rigtig mange russiske gæster.

Værelset ok / rimelig standard - dog mangelfuld rengørring. Meget larmende oplevelse. Pool bars spiller (meget) højt musik konstant fra kl.10 til kl 22 eller senere. Ophold på terrasse /altan var derfor ikke en behagelig oplevelse. Hotellet søger mer-omsætning ved at arrangere buffet om aftenen - igen med med højt musik.

 
18-10-2017

Indlæg af mias2013

Børnevenligt hotel med flere pools

Godt hotel for pengene. Fremstår lidt slidt og rengøringen rimelig ift thaistandard. Morgenmaden ok; der er det der skal være, men man skal ikke komme for sent ned visse dage, for så er der "udsolgt" af flere ting. Der er fire pools samt to børnepools, så man kan snildt få timer til at gå med at bade. Man kan sågar spise og drikke i en af dem, hvilket tog kegler hos min søn. Stranden ligger tæt på, men man skal et godt stykke udenom, så hotellet har små busser/tuk'er der kører derned. Fin strand men store bølger i juli måned. Min søn elskede det, men for mindre børn, kan det være et problem. Hver aften bliver der vist film for børnene foran restauranten, hvor der er mulighed for at købe bl.a. popcorn. Dette var genialt, synes jeg. Hotellet har endvidere børneklub for mindre børn. Hotellet er fint placeret, så det ikke ligger direkte ud til hovedgaden, men meget tilgængeligt alligevel. Der var ramper, og vi så kørestolsbrugere på hotellet. Ude på vejen ligger boderne og butikker/restauranter i flæng, og der er ikke langt til den nærmeste 7eleven. Der er mange seværdigheder rimelig tæt på, og hotellet tilbyder taxaservice. Ude på vejen kan man naturligvis praje tuk tuk'er, og der er busstoppested (busser til Phuket Town) tæt på hotellet.

 
12-07-2017

Indlæg af 924steenf Holbæk, Danmark

Super hotel med flot Haveanlæg og imponerende Swimmingpool

Hotellet Ligger Kata Beach i anden række fra stranden. Vi kommer som 3 familier med store børn 8 personer. 3 rum Hotellet er rent . værelser er rene personale er fantastiske søde og hjælpsomme. og ikke særlig nøjeregnende vi boet 4 i et rum for tre. Man er velkommen her og hoteller har alt Restaurant butik Wellnes. pool bar. og swimmingpool direkte fra værelser. og 300 meter fra Kata centrum. og ca 30 min fra Bathong Beach. vi kommer igen og har allerede været her 3 gange tidligere.....