Kata Sea Breeze Resort - Vinter

  • • Nær stranden
  • • I udkanten af Kata Beach
  • • Gratis wifi på fællesområder

Kata Sea Breeze Resort er et hotel nær stranden. Nyd dagene ved poolen og tag til de nærliggende strande og øer. Tag også en taxi til Phuket by med et fantastisk udbud af shopping og restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kata Sea Breeze Resort ligger for foden af de smukke bjerge og består af flere mindre bygninger. Her er der et poolområde i midten med separat børnepool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar.

Hotellet har en buffet restaurant som serverer thailandske og internationale retter og en a la carte-restaurant. Pæn påklædning påkrævet i begge restauranter. Bar. Reception som er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder (det kan være langsomt, når mange gæster bruger det). Gratis fitness. Vaskeservice mod betaling. Hotellet samarbejder med et spa, der ligger nær hotellet. Phuket by ligger ca. 40 minutter herfra i taxi. Lokalbussen stopper lige udenfor hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Apollos gæster bor i bygning 1,3 og 5. Bygning 3 er renoveret i 2015 og bygning 5 renoveret i 2017. Bygning 1 renoverer sommer 2018.