1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Amora Beach Resort

  • • Nær Stranden
  • • Nyrenoverede værelser
  • • Tilkøb halvpension

Velkommen til Amora Beach Resort ved den smukke Bangtao Beach. Hotellet ligger i en stor have med den skønnes strand som nabo. Du kan bade til havs eller i poolen. Du kan køre til Patong eller Phuket by med hotellets bus.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

God beliggenhed, roligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Amora Beach Resort består af flere bygninger, og ligger lige ved stranden Bangtao Beach på Phuket i Thailand. Hotellet har noget for alle. Poolområdet har en større pool og en mindre pool for børn. Området strækker sig ned mod stranden og har solstole og parasoller samt håndklædeservice. Poolbar som er åben fra ca kl. 11.00 til 21.00.

En buffetrestaurant, Garden Café, som er åben til morgenmad, frokost og middag og serverer Thai mad og internationale retter. A la carte-restauranten Thai Seafood Restaurant som foruden frokost og middag også serverer afternoon tea. Bar i lobbyen. Tilkøber du halvpension kan du vælge at spise morgenmad og frokost eller middag i buffetrestauranten. Aftenunderholdning og livemusik nogle aftener om ugen.

Bordtennis, billard og beach volley. Massage mod betaling. Legeplads og et legerum. Receptionen har åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Butik. Begrænset lokaltrafik. Daglig hotelbud til Patong og Phuket by (mod betaling).

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.

Ved tilkøb af halvpension får man morgenmad, frokost og middag som nydes i buffetrestauranten Garden Café.