Pakasai Resort

apollo mondo enjoy

  • • Lækkert poolområde
  • • Fantastiske udsigter over smuk natur
  • • Et miljøvenligt hotel

Populære Pakasai Resort ligger på en bakke i centrum af Ao Nang og er omgivet af smuk, tropisk natur. Her kan du forvente en afslappende ferie ved det skønne poolområde, og du kan også forkæle dig selv med en masse spabehandlinger. Den gode service på hotellet kombineret med et lokalt touch gør Pakasai Resort til et af vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenheden - så tæt på alle restauranter og butikker samt stranden på den anden side af vejen....
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pakasai Resort er et flot hotel, som består af flere bygninger bygget i thailandsk stil. Rolig beliggenhed på en bakke i et tropisk naturområde. Poolområde med infinitypool (med saltvand) med børnesektion, solstole, parasoller og gratis håndklæder. Poolbaren Pool Café serverer forfriskninger og snacks hele dagen.

Lokaldyrket og økologisk mad
Maden der serveres på hotellet er lokaldyrket og økologisk, og de fleste grøntsager er dyrket på hotel. Morgenmadsbuffetten serveres i restaurant Dalah, og til frokost og middag er der à la carte-menu med frisk fisk og thailandske retter. Tree Top Café er det perfekte sted at slappe af for en stund. Her serveres der afternoon tea hver dag.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitnessfaciliteter og cykler til låns. Fin spaafdeling med forskellige typer af massage mod betaling. Thaiboxing mod betaling. Madlavningslektioner mod betaling. Reception som er åben døgnet rundt. Roomservice. Vaskeservice mod betaling. Store niveauforskelle og mange trapper. Beliggende nær stranden og Ao Nang-centrum med restauranter, barer og butikker. Lokaltrafik.

Et miljøvenligt hotel
Pakasai Resort er et miljøvenligt hotel. F.eks. sorteres al affald, også på værelset, og rengøringsmiddel samt sæbe og shampoo er organisk. Solceller anvendes til lamperne udendørs samt til at opvarme poolen. Hvis håndklæderne anvendes i flere dage, får gæsterne en belønning.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at ryge på værelserne, på balkoner eller på fællesområder, uden der er tale om en særlig anvist rygezone.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi