1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Golden Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
7,6 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


5 ud af 10

Karin ,
Helsinge

+
Det ligger tæt ved stranden.
-
Personalet kunne være bedre til engelsk. At værelset er klar når man ankommer. Apollo havde givet besked om at vi ankom kl 08:00 men vi fik først værelset kl 13:30 efter en del forvirring om reservationen. Lang tid uden mulighed for bad eller hvile efter en lang rejse på 18 timer. Første dag var på grund af dette ikke meget værd. Støjnivau var ekstremt højt på grund af poolens indretning med vandfald fra elefant statuer.

Bekræftet køb : 2018-04-15


4 ud af 10

Izabela,
Tårnby

+
Flot pool, flotte omgivelser, god betjening, søde ansatte
-
Der kunne være mange ting som ku forbedres på det her hotel. Vi var et par afsted sammen, men fik 2 senge på værelset, det gik dog, så vi overlevede, men måske kunne man spørge næste gang om vi ville sove i 2 senge eller ej. Der stank tit af kloak også på værelset, morgenmaden var kedelig, vandet forsvandt tit i bruseren, og det værste var nok at man skulle være op før fanden fik sko på for at booke en god solseng ved poolen. Der var ikke nok parasoller ved poolen, vi var der i 14 dage og fik kun 1 gang plads i skyggen, fordi folk bookede solsengene med deres private håndklæder før fanden fik sko på. Virkelig dårligt. Mern det accepterede hotellet, vi havde så ikke private håndklæder med hjemmefra, så vi måtte vente til de åbnede for håndklæde udleveringen kl. 07:30 om morgenen, og der var det forlængst umuligt at booke en god plads ved poolen.

Bekræftet køb : 2018-03-05


9 ud af 10

Jan Gildum,
Hørsholm

+
Hotellets placering i forholdt havet og byen. Fantastisk mad og drikke til rimelige priser. Rigtig god service fra rengøringsdamerne, pool personalet, betjening fra tjenerstaben samt ikke mindst receptionen
-
Samtlige personaler - bortset fra enkelte i receptionen - burde være bedre til at tale engelsk

Bekræftet køb : 2018-01-29


8 ud af 10

Vellu,
Kokkola

+
Hyvä palvelu.
-
Paperit vessan pönttöön eikä erilliseen astiaan.

Bekræftet køb : 2018-03-21


8 ud af 10

Patrik,
Helsinki

+
Sijainti Siisti ja huoliteltu alue kokonaisuudessaan Yleisten tilojen siisteys.
-
Netti yhteys (Wi-Fi) todella kehno. Toimi ensimmäiset 4 päivää suht hyvin. Viimeiset 10 päivää ei yhteyttä ollenkaan. Sama homma viime vuonna. Kielitaito varsin puutteellinen. Hyvin harva osasi Englantia edes välttävästi. Hyvä aamiainen mutta "paisto kulmaus" voisi avata aikaisemmin

Bekræftet køb : 2018-03-07


8 ud af 10

Eero ja Marja-Leena,
Espoo

+
Sijainti paras mahdollinen. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Vastaanotossa työskentelevä Nepalista tullut herrasmies on alansa ehdotonta huippua. Fiksu, kielitaitoinen ja ystävällinen.
-
Kielitaito on monilla henkilökuntaan kuuluvalla huonolla tasolla. Lisää kielikoulutusta kaikilla tasoilla ja kaikissa tehtävissä työskenteleville. Vastaanotossa paras kielitaito.

Bekræftet køb : 2018-02-07


6 ud af 10

Riitta ,
Vantaa

+
Lähellä rantaa ja kylää.
-
Tarkistakaa luokitus huoneiden. Kuuluuko neljän tähden hotellissa käytetyt wc paperit laittaa roskikseen ? Käynti takapihan kautta (rakennustavikkeita ja korjauspaja). Haiseva puro vieressä. Siivous sitä sun tätä, esim. kylpyhuoneen hampaanpesulaseja ei pesty puhumattakaan että niitä olisi edes siirretty kertaakaan jos taso on pyyhitty. Huoneessa roskat lattilla siivouksen jälkeen.

Bekræftet køb : 2018-02-07


9 ud af 10

Jemina,
Tampere

+
Hyvä allas, hienot huoneet, loistava sijainti! Hotellin pesulapalvelu toimii myös erinomaisesti. Aamupala oli vaihteleva ja hyvin kattava.
-
Kielitaito hotellilla ei ollut kovin hyvä.

Bekræftet køb : 2018-01-17


8 ud af 10

Vesa,
Naantali

+
Pidetään kunnossa, huolletaan rakennuksia.
-
Aurinkotuolit ja patjat vois ehkä päivittää.

Bekræftet køb : 2018-01-17


9 ud af 10

Anna-Maija,
tammisaari

+
Hotelli olimielästäni hieno ja kaunis. Allas oli tarpeksi suuri ja siisti. aurinkotuolit olivat mukavat.
-
Olisi hyvä jos hotellin ja ravintolan henkilökunta osaisivat paremmin englanninkieltä.

Bekræftet køb : 2017-12-27


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 3,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

1056 bedømmelser
Meget godt
 
252
Godt
 
446
Middel
 
198
Mindre godt
 
81
Dårligt
 
79

5 nyeste bedømmelser

04-02-2018

Indlæg af John T

Ferie

Et rigtig godt sted tæt på det meste. Når det er sagt kunne man godt finde på en bedre løsning angående strand håndklæder en dag skal man skifte i receptionen og næste dag bliver de leveret på værslet som ikke kom derefter igen skif i receptionen. Kunne man lave en stak i receptionen så kunne gæster selv bytte.

 
01-12-2017

Indlæg af 585bjarke Odense, Danmark

Lækker mad, god betjening

Besøgte strand restauranten 3 gange på 14 dage,. 2 gange fik vi Sandwich, til frokost, med Tun og kylling, anden gang bad vi om at få en streng af bacon i., det gav lige det sidste pift, på de gode sandwich. Chang øl og Fanta. 459 Bath, pr. gang 3. gang fik vi garlic brød, og rigtig gode bøffer, Fillet Mignon, stegt medium, godt, tilpas krydret.. 2 Chang øl, large. 1283 Bath Ikke et billigt sted, i forhold til andre steder, men god kvalitet

 
15-11-2017

Indlæg af Rejselykke Slagelse, Danmark

Rigtig dejligt hotel med super beliggenhed

Dejligt hotel med store flotte værelset, og en super beliggenhed ud til Strandpromenaden. Meget venligt personale, som vil gøre meget for at du føler dig tilpas, dog kunne deres engelsk godt være bedre. Rigtig god morgenmad, med mange valgmuligheder i hyggelige omgivelser både ude og inde. Sompong som er restaurantchef, er en stor gevinst for hotellet, virkelig veltalende og venlig mand som hygger om gæsterne, og han taler rigtig godt engelsk. Helt sikkert et sted som vi vil besøge igen.

 
20-02-2017

Indlæg af gimlinge valby

Bedste belligenhed i ao nang

Beliggenheden på golden beach resort er helt fantastisk. Vi boede i en af bungaloverne og der er god plads. Personalet er venlige og smillende. Maden som vi spiste i restaurangen var ikke god. Morgenmaden var kedelig, der var rigeligt at vælge i mellem men det var lidt kedeligt. Det er et hotel som sagens kan anbefales, men samlignet med andre hoteller jeg har boet på i Thailand er det til mellem 3 og 4 stjerner.

 
22-01-2017

Indlæg af Mathias B

Slidt hotel og dårlig service men god beliggenhed

Hotelet er slidt, poolen er dårlig vedligeholdt, liggestole ved poolen er fo få og for dårlig kvalitet. Trodt beliggenhed lige ved stranden var der ingen liggestole, borde eller prarsolle på strande. Servicen er generelt alt for lav hotellets 4* tage i betragtning. Check in og velkomst var dårlig og gav et dårligt førest hånd indtryk. Vi fik den besked at havde vi nogle problemer kunne vi ringe til receptionen. Personale henvende sig på intet tidspunkt til os for at spørde om der var noget de kunne hjælpe, om vi havde behov for anbefalingen: resturenter, ture ect. Eller om vi va tilfredse. Der var ingen intrasseret i os som gæster. Spørgsmål som "er det jeres først gang i ao nong?" Og da det var vores første tur til ao nong blev det ikke efterfulgt af en kort introduktion til område. De generelle engelsk kundskaber hos personalet er for lave og forhindre en præcis og tydelig komunikation. Vores værelse var ok men slidt især badeværelset. Toilettet var alt for lavt Generelt i thailand må man ikke smid toiletpapir i toilettet men på Resorts og godt hoteller forventer jeg at jeg kan. Men det måtte man ikke her. Servicen ved poolen var ikke eksisterende man skulle nærmest spænde ben for en tjæner for at få betjening. Den inkluderede morgenmad var under standard, kvaliteten var alt for lav, de var dårlige til at fylde op, og kaffen var næste udrikkelig. Morgenmaden lukked kl 10:30 "i praksis kl 10:15" så man skal ikke satse på at spise sen morgenmad. Rengørin på værelserne var fin dog lidt irertende at der ikke blev fyldt op med torilet parpir. Badehåndklæder blev skiftet en gang dagligt af rengøringen. Det var flere gang utilstrækkelig for os når vi både når til poolen og strandne og udflugt på samme dag. På den positive side: Det ligger 20 m fra strandne Der er rimelig rolig omkring hotelelt ligger i taget i betragtning af at det ligger midt i ao nong Men kan gå eller tuk-tuk'e til alt. Hotellet lever ikke op til sine 4* vores oplevelse var 2* måske 3* Vi fand ikke hvad vi søget på golden beach resort. Vi kommer ikke tilbage og vil ikke anbefale hoteller til andre. Vi kommer nok heller ikke tilbage til ao nong. Det er en turist fælde og har intet af det Thailland vi søger.