1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Ao Nang Princeville Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Susi,
Roskilde

+
-
At liggestole ved pool ikke afspærres i længere tid af tomme håndklæder

Bekræftet køb : 2018-03-05


9 ud af 10

Jytte,
Odense

+
Beliggenheden
-
Personalet skal forsøge at undgå, at nogle personer optager solsengen ved poolen, uden at bruge dem.

Bekræftet køb : 2018-02-11


10 ud af 10

Nils,
Västerås

+
Läget och mycket lugnt område.
-

Bekræftet køb : 2018-03-27


8 ud af 10

Eva,
Järvsö

+
Sängarna
-
Fattades vin och öl.

Bekræftet køb : 2018-03-20


9 ud af 10

Ingrid,
Sölvesborg

+
Personalen
-
Synd att matpoängen inte blir så hög beroende på att man inte kan få öl eller vin till maten

Bekræftet køb : 2018-03-19


8 ud af 10

Amanda ,
Lidköping

+
Ligger mitt i centrum, nära till allt. Bra frukost och lunch. Stora och rejäla rum med King size-säng.
-
Wi-fi loggades du ut ifrån automatiskt varannan minut. Väldigt störande. Engelskförståelsen är sådär som hos de flesta i Thailand.

Bekræftet køb : 2018-02-27


10 ud af 10

Håkan,
Nora

+
vi fick först ett rum i huset som resturangen var i,längst inne i hörnet av huset då var utsikten rakt in i väggen på andra huset,var inte kul,men vi frågade om vi fick byta och det var inga problem, sååå hjälpsam personal
-

Bekræftet køb : 2018-02-04


8 ud af 10

Jonny,
Stockholm

+
Läget var fantastiskt bra. rent och snyggt vid poolen och i restaurangen Städningen och personalen som skötte detta var riktigt bra och trevliga.
-
Engelska kunskaperna hos personalen var rent utsagt bedrövliga. Det blir många frustrerande missförstånd pga att de inte förstår och på sydländskt manéer nickar och säger yes till allt även om de inte vet vad man vill. Jag har full förståelse att de är muslimer, men frukosten var usel rakt igenom. 90% av gästerna under jul- nyår är västerlänningar och de kan inte ens servera vettig bröd och ha ost i sortimentet. däremot så har de 3 slags ris och 3 slags nudlar.

Bekræftet køb : 2018-01-07


6 ud af 10

Mikael,
Umeå

+
Städningen
-
Skriv inte att musiken i närheten upplevs som något störande.Det dunkade om musiken till 2 varje natt.

Bekræftet køb : 2017-11-26


8 ud af 10

Jolanta,
Hørsholm

+
-

Bekræftet køb : 2018-02-18


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

710 bedømmelser
Meget godt
 
171
Godt
 
322
Middel
 
145
Mindre godt
 
47
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

14-02-2017

Indlæg af Sfem Porto Santo Island, Portugal

Store dejlige værelser.

Hotellet har et særdeles rart og imødekommenede personale, deres Engelsk kunne til tider være lidt bedre, men det er ikke noget problem at kommunikere med dem. Restauranten er "Halal" så jeg spiste ikke aftensmad der, men morgenmad. Hvis man skal have en ostemad om morgenen er det ikke på menuen her, men der er en "æg station" hvor man kan få lavet en omelet eller spejlæg. Deres Juice er dejlig, og jeg tror at det ikke er en form for koncentrat :-). Man skal dog være opmærksom på at stranden ikke er den bedste at sole sig på, men hotellet ligger skønt midt i det hele, med livemusik fra spillestederne inden for høreafstand når man skal sove.

 
05-11-2016

Indlæg af Michelle K

Skønt sted

Skønt sted, ligger super godt i forhold til byen, masser af shoppe muligheder, mange gode spise steder. Flotte store værelser. Venligt og hjælpsomt personale. Ligger lige i centrum, men ligger lidt tilbage så du har natte ro. God morgenmad.

 
30-07-2015

Indlæg af Numsesmor Næstved, Danmark

Ok hotel

Vi boede der i to nætter. Pænt og rent. Og lige midt i centrum. Der var meget støj om aftenen, maden i restauranten var virkelig elendig. Morgenmaden er ok. Der virker meget klamt/fugtigt, da der er så mange palmer og træer på lidt plads. Måske man skulle stuve lidt ud i det.

 
24-10-2012

Indlæg af elisahuong København, Danmark

Fantastisk service og søde mennesker

Vi havde bestilt en honeymoon pakke. Da vi kom blev vi modtaget med velkomstdrik og der gik ikke mere end 2 min. før vi fik udleveret nøglen til vores SUITE. Nem og hurtig check in! Da jeg slog dørene op til værelset var jeg som et lille barn der skulle udforske alt, badeværelset var et smukt syn med roseblade på badekaret. Vore SENG som var stort og rummelig med håndklæde der var formet som elefanter og hjerter med friske roser gør det kun mere romantisk. Jeg har aldrig boet på en mere behagelig sted hvor der er cd afspiller med 2 spa musik cd'er. På suite er der balkon med udsigt til poolen og en lille sofa hjørne hvor man kan drikke te. Morgenmaden var ikke noget specielt men der var nu alt hvad man havde brug for. Servicen var helt EXELLENT, dette gjorde at vores honeymoon blev uforglemmelig. Deres restaurant leverede 2 middag som var udsøgt! God placering i Ao Nang, tæt ved alle. Kommer helt sikkert tilbage.

 
05-10-2012

Indlæg af Poul L

Fantastisk Resort

Princeville Resort Ao Nang Krabi i Thailand er et fantastisk sted. Det ligger tæt på stranden og lige midt på hovedgaden. Og alligevel lidt tilbagetrukket fra støjen fra gaden. Vi har boet der flere gange og vi kommer helt sikkert igen dertil. Værelserne er store og lyse og med moderne Thailandsk indretning. Personaler er bare helt i top rent servicemæssigt. Resortet har gratis Wi-Fi..... Der er en megaflot pool .