1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Ao Nang Princeville Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 23 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Carsten,
Vamdrup

+
Meget flink personale. Altid venlige. Vi syntes at beliggenheden er en af de bedste i ao Bang. Meget stille og rolig på hotelområdet, men utrolig tæt på byliv og stranden. Til 10 med pil op.
-
Maden i restauranten var god. Havde ikke svinekød på menuen pga.Religion. ( Det havde i skrevet med småt i beskrivelsen.) De solgte ikke øl og spiritus på hotellet, men vi syntes det opvejes af en extrem god beliggenhed.

Bekræftet køb : 2019-04-09


10 ud af 10

Hanne ,
Jyllinge

+
Det lå midt i byen
-
Morgenmaden kunne godt være bedre

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Folmer,
Esbjerg

+
-
Hotellet skal lære at fjerne håndklæder fra solsengene når de beslaglægges med et håndklæde allerede kl. seks om morgenen. Og personen først ankommer op til 3 timer senere. Særlig slemme til det er personer fra Danmark og Sverige.

Bekræftet køb : 2019-02-26


8 ud af 10

Flemming,
Juelsminde

+
Fantastisk personale
-
Det ville være dejligt med et lille bord og et par stole med hynde på terrassen

Bekræftet køb : 2019-02-03


9 ud af 10

Susi,
Roskilde

+
-
At liggestole ved pool ikke afspærres i længere tid af tomme håndklæder

Bekræftet køb : 2018-03-05


10 ud af 10

Boye,
Holbæk

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

736 bedømmelser
Meget godt
 
185
Godt
 
327
Middel
 
148
Mindre godt
 
50
Dårligt
 
26

5 nyeste bedømmelser

05-02-2019

Indlæg af 920flemmingl Juelsminde, Danmark

Dejligt hotel

Boede 14 dage på hotellet under vores ferie i Ao Nang. Hotellet er muslimsk, og det er ikke muligt at få alkohol på stedet, ligesom der heller ikke er gris på menuen. Det var nu ikke et problem, maden smagte dejligt og man tager ikke skade af at spise halal i et par uger. Personalet er smilende og servicemindet, og de går langt for at gæsterne føler sig godt tilpas. Hotellet ligger lige ud til Strandpromenaden, men man hører ikke larmen fra vejen og restauranterne. Der er en pool, men vi brugte stranden til vores daglige vandgange. Værelserne er rummelige og pænt rengjorte og der er en lille terrasse man kan hygge sig på. Vi havde nogle gode uger på hotellet og kan anbefale stedet.

 
14-02-2017

Indlæg af Sfem Porto Santo Island, Portugal

Store dejlige værelser.

Hotellet har et særdeles rart og imødekommenede personale, deres Engelsk kunne til tider være lidt bedre, men det er ikke noget problem at kommunikere med dem. Restauranten er "Halal" så jeg spiste ikke aftensmad der, men morgenmad. Hvis man skal have en ostemad om morgenen er det ikke på menuen her, men der er en "æg station" hvor man kan få lavet en omelet eller spejlæg. Deres Juice er dejlig, og jeg tror at det ikke er en form for koncentrat :-). Man skal dog være opmærksom på at stranden ikke er den bedste at sole sig på, men hotellet ligger skønt midt i det hele, med livemusik fra spillestederne inden for høreafstand når man skal sove.

 
05-11-2016

Indlæg af Michelle K

Skønt sted

Skønt sted, ligger super godt i forhold til byen, masser af shoppe muligheder, mange gode spise steder. Flotte store værelser. Venligt og hjælpsomt personale. Ligger lige i centrum, men ligger lidt tilbage så du har natte ro. God morgenmad.

 
30-07-2015

Indlæg af Numsesmor Næstved, Danmark

Ok hotel

Vi boede der i to nætter. Pænt og rent. Og lige midt i centrum. Der var meget støj om aftenen, maden i restauranten var virkelig elendig. Morgenmaden er ok. Der virker meget klamt/fugtigt, da der er så mange palmer og træer på lidt plads. Måske man skulle stuve lidt ud i det.

 
24-10-2012

Indlæg af Vhuong København, Danmark

Fantastisk service og søde mennesker

Vi havde bestilt en honeymoon pakke. Da vi kom blev vi modtaget med velkomstdrik og der gik ikke mere end 2 min. før vi fik udleveret nøglen til vores SUITE. Nem og hurtig check in! Da jeg slog dørene op til værelset var jeg som et lille barn der skulle udforske alt, badeværelset var et smukt syn med roseblade på badekaret. Vore SENG som var stort og rummelig med håndklæde der var formet som elefanter og hjerter med friske roser gør det kun mere romantisk. Jeg har aldrig boet på en mere behagelig sted hvor der er cd afspiller med 2 spa musik cd'er. På suite er der balkon med udsigt til poolen og en lille sofa hjørne hvor man kan drikke te. Morgenmaden var ikke noget specielt men der var nu alt hvad man havde brug for. Servicen var helt EXELLENT, dette gjorde at vores honeymoon blev uforglemmelig. Deres restaurant leverede 2 middag som var udsøgt! God placering i Ao Nang, tæt ved alle. Kommer helt sikkert tilbage.