1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses villaer

Fine 1-værelses villaer som har en lille pool på den private, afskilte terrasse. Alle villaer har en dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning for 3. person i almindelig seng. Mulighed for 4. person, hvis denne er barn der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, dvd-afspiller og telefon. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser

Rummelige og pæne deluxe-værelser med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning for 3. person. Mulighed for 4. person hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser i bungalow

Fine dobbeltværelser i bungalow med en lille pool og bruser på den private, afskilte terrasse. Alle værelser har en dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning for 3. person i almindelig seng. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser - vinter 2018/19

Lyse og moderne familie-værelser som ligger nær børnepoolen. Værelserne består af et værelse med dobbeltseng og et værelse med køjeseng og plads til legetøj. Skydedør mellem begge værelser. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller (mod forespørgsel). Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Terrasse.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.