1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Bandara Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Ane,
Højbjerg

+
Beliggenhed
-
Lugt af kloak fra aircondition. Dårligt motionsrum, aircondition virkede ikke, gamle meget slidte maskiner

Bekræftet køb : 2018-04-08


10 ud af 10

Grethe,
Larvik

+
Service! God frokost med stort utvalg. God mat I restauranten generelt.
-
Dårlig aircondition i treningsrom! Mange arrangement på stranden eks bryllup og grillparty tar mye av plassen til solsengene på stranden. Det klargjøres i veldig god tid slik at solsengene ble satt veldig tett. Hvis de hadde fjernet noe av vegetasjonen/Hagen hadde de fått en flott utsikt til havet, noe de fleste vil ha.

Bekræftet køb : 2018-04-09


10 ud af 10

,

+
Meget god beliggenhet og personale er fantastiske. Det arrangeres mange fine temakvelder med god mat og underholdning.
-
Vedlikeholdet av hotellet kunne vært bedre. Ser godt at hotellet er velbrukt, når fugemassen i alle basseng er fraværende og nesten litt småfarlige.

Bekræftet køb : 2018-04-09


8 ud af 10

Julie,
Bergen

+
Plasseringen, nok solsenger
-
Engelskkunnskaper blandt ansatte

Bekræftet køb : 2017-08-14


6 ud af 10

Ingunn,
Oslo

+
Service, mat og renhold
-
Hotellet er gammel og trenger renovering, svømme bassengene må renses mye bedre, oppgradering av treningsrommet

Bekræftet køb : 2017-08-07


10 ud af 10

,

+
Så,trevlig personal, undrade man något ordnade de det med en gång.
-

Bekræftet køb : 2018-02-26


8 ud af 10

Clemens,
Gentofte

+
-

Bekræftet køb : 2018-02-18


10 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2017-07-24


9 ud af 10

rune,
Trondheim

+
-

Bekræftet køb : 2018-03-12


10 ud af 10

Kathairna,
Halden

+
-

Bekræftet køb : 2017-12-18


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

2103 bedømmelser
Meget godt
 
1193
Godt
 
663
Middel
 
186
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

13-01-2019

Indlæg af FrederikkeHJ Sønderborg, Danmark

Et skønt hotel med god placering og meget imødekommende personale.

Hotellet ligger perfekt lige ved stranden og i gå afstand til den hyggelig by Fishermann's village. Kun 15 min, kørsel fra lufthavnen. Vi havde bestilt luthavnstransfer hos hotellet, og alt virkede som det skulle . Morgenmadsbuffeten er utrolig lækker, og der er mange ting at vælge imellem både for voksne og børn. Servicen er høj lige fra rengøringspersonalet, spa, tjenere til receptionisterne. Alle hilser og er meget imødekommende samt behjælpelige. Vi boede i et familieværelse, som jeg varmt kan anbefale. Der er to bruchekabiner, og værelset med køjeseng til børnene er virkelig godt. Et stort og rummeligt værelse. Mine forældre boede i De lux værelset, som havde en fantastisk terrasse til. Der er liggestole på stranden samt sækkestole, og mulighed for at bestille mad og drikke, hvis man ønsker det. Skal du / I til Ko Samui, vil jeg varmt anbefale at booke dette hotel.

 
27-02-2018

Indlæg af BJPtravel2013 Solrød Strand, Danmark

OK hvis I har børn med

Undgå at vælge De Luxe værelser - de er beliggende i hovedbygning med døren direkte ud til den trafikerede hovedgade. Så meget larm på værelset fra vejen, også sen aften og nat. En nat (kl. 3.30) var der høj musik fra en parkeret bil på den anden side af gaden. Min hustru stod op, gik ud og bad natportieren om at gøre noget ved støjen. Det ville han ikke, da det ikke var på hotellets område, og "trøstede" med, at han heller ikke kunne sove. Så mi kone gik slev over på den anden side af gaden og bad de unge mennesker, om at dæmpe sig. De sad udenfor, og brugte bilens musikanlæg som "diskotek" med åbne døre. Da de ikke reagerede smækkede hun selv bildørene i . Dette resulterede i, at jeg tog en snak med manageren næste morgen, han beklagede meget, og tilbød os at flytte til et bedre værelse væk fra vejen. Det takkede vi ja til, og her var der ingen støj, så en godt plaster på såret. Anbefalelsesværdigt? Tja, hvis I rejser med børn der kan lide at larme i alle pølområder, er det et godt sted, men hvis I ønsker lidt fred og ro, og vil læse en bog i liggestolen uden at blive plasket til, skal I nok vælge et andet hotel. Beliggenheden helt OK, helt ned til stranden og i gåafstand far Fishermanns Village.

 
20-02-2018

Indlæg af johnbuch Svendborg, Danmark

Bedste hotel

Nu har vi været 20gange i Thailand 4gange på Bandara det er noget af det bedste sted vi har været bedste morgen mad og det søde personale der findes der mangler ikke noget fin strand og pool ja bare super hotel 10stjerner herfra

 
03-08-2017

Indlæg af tinaf647

Super skønt hotel

Skønt resort på fredelig strand i Bophut. God morgenmad og virkelig god service på hotellet. Dejlige værelser med masser af plads. Dejlige pools og skøn strand. Tæt på Mindre by med masser af gode spisesteder .

 
08-03-2017

Indlæg af Nikolai H København, Danmark

Fint resort på Bophut stranden

Fint resort på Bophut stranden. Gode pools og værelserne er fine. Havde værelse i stueetagen med terrasse med tre børn og det fungerede fint. Priserne på hotellet er som normalt højere end de mere lokale restauranter. Men hotellets restaurant er fin og de gør noget ud af det, og mulighed for at få rabat hvis man reserverer. Der er aktivitet på stranden i løbet af dagen så ikke den mest stille strand på øen, men væsentlig roligere end chaweng. Fisherman village er en kort gåtur langs stranden med masser af restauranter, marked mv. hver aften. I den modsatte retning er der billige lokale restauranter på stranden, spiste på Cactus flere gange.