1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bandara Resort & Spa - Vinter 2018/2019

  • • Villaer med privat pool
  • • Skøn strandbeliggenhed
  • • Dejligt spa

Hotel Bandara Resort and Spa ligger direkte ved Boputh stranden på Koh Samui. Her er alt hvad du behøver for en afslappende ferie - fire pools, restauranter og barer.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses villaer for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Bandara Resort and Spa er et fint hotel beliggende i frodige omgivelser lige ved den skønne Bophut-strand. Hotellet består af fem bygninger samt et område med bungalower og villaer, der ligger i den junglelignende have. Hotellet har to poolområder, og hovedpoolen kantes af statuer, der forestiller elefanter, frøer og delfiner. Der er både børnesektion samt en separat børnepool. Solstole og parasoller samt en poolbar ved stranden.

I hotellets restaurant, Chom Dao, serveres morgenmad, frokost og middag fra både buffet og en thailandsk a la carte-menu. Ved stranden ligger en strandbar, som tilbyder eksotiske juicer og lækre cocktails. I lobbyen er der en lobbybar.

Spa med forskellige behandlinger mod betaling. Lille fitnessrum. 1 times gratis windsurfing og kajak ved stranden. Gratis introduktionstime til yoga, herefter mod betaling. SUP (stand up paddle board) og billard mod betaling. Skønhedssalon. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale.

Elevator findes kun i hovedbygningen. Gennemkørselstrafik kan virke forstyrrende i deluxe-værelserne. Til Fisherman Village med butikker og restauranter er der ca. 10 minutters gang. Hotelbus til Chaweng.

Måltider

Morgenmadsbuffet.