Bedømmelse af Southern Lanta Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

243 bedømmelser
Meget godt
 
44
Godt
 
96
Middel
 
67
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

16-04-2019

Indlæg af madammig

Supert bungalow med flot udsigt

Vores bungalow var moderne og flot indretter. Personalet var allertiders, selv om mange ikke var ret gode til engelsk. stranden var rigtig god og vi kan godt lide at gå langs stranden og det er der store muligheder for her. Stranden og vandet er dejligt og stranden er ren MEN hvis man vil ligge på stranden under en parasol er det ikke muligt. Vi var heldig idet vi havde et af de bedste værelser med en strandstol på terrassen at vi kunne ligge og nyde varmen, men skulle vi have nydt solen i almindelige stole som de øvrige gæster gjorde, havde vi endt med at være meget utilfredse Der var mange børn og dermed meget støj i restauranten til morgenmad og aftensmad og det var absolut ikke os Børnene larmede meget og fyldte meget.

 
25-03-2019

Indlæg af SteenAsbjorn Odense, Danmark

Svær at anmelde !

Dette er et stort resort med mange fine bungalows Vi har betalt for sunset beach bungalow, og det er pengene værd. Stranden lige foran vores bungalow er flot med masser af rent sand, vandet er dejligt klart og rent, nok en af de bedste strande vi har været ved. Personalet på resortet er alle søde og flinke, men de taler meget dårligt engelsk ! Morgenbuffet er stor og rigelig, maden i restauranten er velsmagende og god, og priser er stort set ikke højere end andre strand restauranter. Minus på resortet er : Hvis man kommer for at få ro og hygge sig, er det meget svært, da resortet har rigtig mange børnefamilier (svenske), som gæster, og de hyler, skriger, græder og råber, uafbrudt, så almindelig samtale ved morgenbordet er nærmest umuligt. Om aftenen i restauranten er det lidt bedre. Andre strand resorts har solstole ved stranden. Det har det her resort ikke ! Mangler meget ! Der står almindelige plastik havestole, og det er ødelæggende at sidde i en hel dag ! Vi er et par på slappe af ferie, og er ellers glade ved børn.

 
17-02-2019

Indlæg af 672maxs Nakskov, Danmark

Restaurant

Skønt sted at spise, var på et andet Resort i nærheden i 3 dage, men spiste her begge aftener. Super høfligt personale og maden var lækker. Dejlig hyggelig og rolig stemning med udsigt ud over vandet. Efter 2 middage fik vi hjemmelavet gaver af muslingeskaller fra stranden som personalet havde lavet... kan klart anbefales - husk dessert.

 
18-12-2018

Indlæg af MariaBenjaminsen Ringe, Danmark

Dårlig morgenmadsbuffet

Et ok sted, men heller ikke mere. Morgenmadsbuffeten er virkelig dårlig. Utiltalende og kedelig mad. Og virkelig dårlig kaffe. Ok værelser. Havde familie-bungalow m/2 vær. Ingen dør fra soveværelse til andet værelse!!! Ligger meget tæt på dejlig strand, men desværre er alle restauranterne langs strandkanten virkelig turistede = meget upersonlig mad og ingen lokal charme. I byen er der masser af lokale, men den virker beskidt og ikke et sted til hygge-ture med familien...

 
20-11-2018

Indlæg af Jonas S

Dejligt sted

Vi har netop tilbragt 8 dejlige dage på denne stønne ø. Vi havde booket en lille bongalow, men var ikke helt tilfredse med den, så vi opgraderede for meget få penge til et af deres nye værelser som er super lækre og værd at anbefale. Resortet er et super hyggeligt og dejligt sted med en dejlig pool og lige til en fantastisk strand. Maden i restauranten er super fin og servicen er i top. Morgenmaden er dog i den meget kedelige ende og ikke de vi forbinder med thailandsk morgenmad. Men alt i alt en dejlig ferie og vi kunne sagtens være blevet der meget længere. Uheldigvis glemte jeg mine nøgler i safety boxen, men dem var de så søde at sende med post til vores næste hotel (så fin service 🙏🏻) Tak Ning