Bedømmelse af Rawi Warin

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 27 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Lotta,
Hässleholm

+
Allt var till belåtenhet
-

Bekræftet køb : 2019-03-24


9 ud af 10

Birgitta,
Lahti

+
Siisti ja kaunis hotellialue. Hyvä henkilökunta ja kielitaitonen
-
Huoneemme ei aluksi vastannut sitä mistä maksettiin, mutta saimme 3 pv päästä uuden huoneen. Olimme varanneet pond ruumin eli deluxsplus.

Bekræftet køb : 2019-03-21


9 ud af 10

Mira,
Tampere

+
Ystävällinen henkilökunta. Hotellialue siisti. Aamupala todella hyvä ja runsas!
-

Bekræftet køb : 2019-03-21


10 ud af 10

Jessica,
Raisio

+
Todella hieno trooppinen vehreä hotelli, jossa luonto oli lähellä. Ihmiset avuliaita ja mukavia. Käsitämättömän hyvä aamiainen, jossa oli päivittäin vaihteluakin tarjonnassa. Tykkäsimme erityisesti huoneestamme korkealta vuorelta - hyvää liikuntaa tuli porraskävelystä. Huoneessa myös todella hieno näkymä rannalle.
-
Ainoa, mitä keksin on rantabaarin aukioloaika iltaisin, kun sulkeutui jo klo 21. Olisi voinut olla hieman pidempään auki.

Bekræftet køb : 2019-03-14


10 ud af 10

Jarmo,
Helsinki

+
- hyvä ja ystävällinen palvelu - rauhallinen oma alue - hyvä aamiainen
-
- oma pieni ”elintarvikemyymälä”, josta saisi esim. juomavedet

Bekræftet køb : 2019-03-14


10 ud af 10

,
Helsinki

+
Erinomainen palvelu. Hyvä ranta ja allasalue. Monipuolinen aamiainen. "Golfauto"-kyydit loistavia korkeammalla majoittuneille ja auton sai aina ripeästi tilattua. Lapsiystävällinen hotelli mutta sopii myös aikuisille. Kaikinpuolin täydellinen hotelli.
-

Bekræftet køb : 2019-03-14


10 ud af 10

Steinar,
Nesodden

+
Meget bra hotell med enda bedre frokost, Var ikke klar over at hotellet lå i en veldig bratt skråning. Egner seg ikke for eldre mennesker. lange avstander selv om transporten til og fra rommene var meget bra. Topp service!!
-

Bekræftet køb : 2019-03-11


10 ud af 10

Hanna,
Helsinki

+
Tässä hotellissa on periaatteessa kaikki mitä tarvitaan! Viihdyimme 1-ja 3-vuotiaiden lasten kanssa kolme viikkoa ihan heittämällä :) Hillside-puulilla oli aamupäivisin rauhallista ja vauva nukkui siellä hyvin päikkärit, alapuulin iso lastenallas oli taas kolmeveen mieleen vesiliukumäkineen. Aamiainen fantastinen, muut ruoat ihan ok - rantaa pitkin pääsi kivasti myös muihin lounaspaikkoihin halutessaan. Ilmastointi oli paras kevyemmällä puhallus-asetuksella ja 24-asteessa. Meidän perhe lähtee tänne varmasti uudestaankin
-

Bekræftet køb : 2019-02-28


10 ud af 10

KAisu,
Espoo

+
Todella ihana aidon thaimaalaisen tunnelman hotelli, jossa erinomainen palvelu. Hotelli ihanalla paikalla merenrannalla, josta oli esim. saariretkille helppoa lähteä. Ylitti odotukset, suosittelen! Aamupala oli myös ihan todella hyvä
-

Bekræftet køb : 2019-02-21


10 ud af 10

Carin,
Espoo

+
Hyvä palvelu, tilavat huoneet, kaunis puutarha, siisteys ja mukava henkilökunta.
-
-

Bekræftet køb : 2019-02-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1348 bedømmelser
Meget godt
 
789
Godt
 
352
Middel
 
102
Mindre godt
 
61
Dårligt
 
47

5 nyeste bedømmelser

08-03-2019

Indlæg af stephaniefasen Valby, Danmark

Intet andet end perfekt

Min mor og jeg har haft de bedste dage på Rawi Warin. Fra vi ankom til vi skulle videre på vores ferie, var alt helt perfekt. Virkelig sødt personale der var utrolig serviceminded og hjælpsomme. Vi fik et værelse på bakken med vidunderlig udsigt over havet. De har gratis shuttle service på resortet fra 6.00 til midnat, hvilket er en kæmpe bonus, da der er meget stejlt. Der var absolut ingen sure miner, men kun glade smil på “the bellboys” som kørte gæster dagen lang. Maden var virkelig smagfuld og smuk præsenteret. Omgivelserne var der selvfølgelig intet at sætte en finger på. Vi vil til hver en tid anbefale Rawi Warin og vi håber at komme igen en dag.

 
26-02-2019

Indlæg af Frode2017dk Veksø Sjælland, Danmark

Super hotel

Vi har lige været en uge på dette herlige hotel, med super beliggenhed, meget overskudsagtigt personale og fantastisk morgenmad. Der er stor højde forskel på hotellet, men personalet kører gerne gæsterne til og fra deres værelser.

 
15-02-2019

Indlæg af Maria-zentner-weiss

Fantastisk service

Et rigtig dejligt hotel, hvis man er til store hoteller og har gode ben. Hotellet ligger skønt, lige ned til stranden, som dog ikke er så lang, men med lidt snilde kan man via lidt sten og et lille vandløb der skal passeres springe over til en meget lang og fin strand. Stranden der hører til hotellet er dog en skøn sandstrand og oven i købet med et par fine massagesteder. Hotellets personale er helt igennem fantastiske. Alle hilser og er SÅ servicemindede. Lige fra receptionen til poolområdet og restauranten. Særlig barmanden Mee er meget tiltalende og kan huske sine gæster. Det kan personalet i receptionen også og de er så ubeskriveligt hjælpsomme. Hotellet ligger i meget kuperet terræn men små biler kører gæsterne rundt fra sted til sted. Dette system fungerer upåklageligt.

 
13-02-2019

Indlæg af Susanne M

Fantastisk hotel

14 dage på dette hotel er ikke spor for meget. Det er fantastisk smukke omgivelser, beliggende på en klippe med tropisk skov ned mod vand og strand. Der er store højde forskelle med mange trapper og stejle veje, men gider du ikke gå, kører du i en shuttel bus. De står altid til rådighed. Strand og specielt vandet er fantastisk. Tag snorkle udstyr med, og der kan bruges timer i vandet. Tag med speedbåd fra stranden til Koh Rok og få endnu mere snorkling.

 
11-02-2019

Indlæg af mortenc9000 Aalborg, Danmark

Fint hotel dog er det ikke muligt at få sovet godt.

Super fint hotel. Dog er dette hotel ikke for personer med højdeskræk eller gang besværet. Meget kuperet terræn. Vi blev lovet et værelse som ikke var i højden. Det fik vi ikke men kunne købe os til det, hvilket vi gjorde. Søvnoplevelsen er ikke i top. Udenfor kører små golfvogne også sen aften og nat. Dette medføre en del larm da deres motor ikke er lavet til det. Sengene er meget hårde. Morgenmaden er helt i top. Stort udvalg med en masse lækkerier. Restauranten om aften er god men pris og kvalitet hænger ikke sammen. Hotellet lever ikke op til forventinger. Der er ikke sammenhæng imellem pris og kvalitet. Personalet er meget sødt men deres engelsk er meget sparsomt.