Værelsestyper

Bungalow med delt pool

Nybyggede bungalower nær stranden med direkte udgang til en pool, der deles mellem otte bungalower. Tv med satellitkanaler (engelsksproget) og dvd-afspiller (dvd-film kan lånes gratis i receptionen). Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Udeplads med direkte adgang til delt pool.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i en separat bygning. Dobbeltseng eller to separate senge. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler (engelsksproget) og dvd-afspiller (dvd-film kan lånes gratis i receptionen). Minibar, el-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Dobbeltværelserne har enten balkon med pooludsigt eller udeplads med direkte adgang til pool og pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser i bungalow

Fine dobbeltværelser i bungalower med mulighed for 3. person, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler (engelsksproget) og dvd-afspiller (dvd-film kan lånes gratis i receptionen). Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse med badekar.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.