Lanta Sand Resort & Spa

  • • Perfekt strandbeliggenhed
  • • Rolige omgivelser
  • • Bungalower med delt pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta har en dejlig og rolig beliggenhed. Den store, skyggefulde have går gennem hotelområdet ned til den fantastiske sandstranden Long Beach. Her venter afslappende dage i solen ved poolen eller på stranden. Hotellet har en restaurant med havudsigt, hvor du kan nyde den mest fantastiske solnedgang.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalower for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Bungalow med delt pool for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Läget på stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lanta Sand Resort & Spa har en rolig beliggenhed i en tropisk have, direkte på den smukke sandstrand Long Beach. Hotellet har et smukt poolområde med børnesektion, solstole og parasoller. Poolbar.

Hotellets restaurant, Rabeang, har en skøn beliggenhed på stranden. På menuen finder du både thailandske og internationale retter. På stranden er der en bar, hvorfra du kan nyde solnedgangen.

Hotel Lanta Sand Resort & Spa har et lille fitnessrum, som er gratis for hotellets gæster. På Leelavadee Spa kan du bl.a. få massage og behandlinger mod betaling. Legeplads. Børneklub med engelsktalende personale som er åben ved forespørgsel (gælder visse timer i døgnet). Døgnåben reception i højsæsonen. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice kl. 10.00-22.00. Vaskeservice mod betaling. Begrænset trafik. Ca. 4 km til Saladans centrum.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag.