Rejser til Koh Kho Khao

Koh Kho Khao:

  • • Opfylder drømmen om tropisk ø
  • • 18 km lang bred sandstrand

Telefonservice

På rejsemål med telefonservice har Apollo intet personale. Du kan dog altid komme i kontakt med skandinavisktalende rejseledere via telefon, og skulle en akut situation opstå, kommer personalet til rejsemålet hurtigst muligt. Aktuelt telefonnummer står...

Flyv med nogle af verdens bedste flyselskaber!

Koh Kho Khao er en idyllisk ø med dejlige strande, smuk natur, et farverigt fugleliv og fantastiske solnedgange. Her kommer du langt væk fra hverdagen og ind i dit eget lille paradis, hvor ro og afslapning får dagene til at flyde sammen til ægte feriestemning.

Fakta om Koh Kho Khao

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 50 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen på Phuket til Koh Kho Khao ca. 2 timer med bus, derefter ca. 10 min. med båd og til sidst 5-10 min. med bil til hotellerne. Fra lufthavnen i Krabi til Koh Kho Khao ca. 3 timer med bus og siden videre med båd i ca. 5 min. Til hotellerne tager det ca. 10-20 min. fra havnen. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

En 18 km lang sandstrand strækker sig langs øens vestkyst. I september-oktober kan der forekomme stærke vinde, som kan medføre badeforbud. Der findes ikke solstole og parasoller på stranden. Der kan forekomme understrøm og brandmænd.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 31°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 30°c
jun 30°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c

Afrejselufthavn-københavn