Bedømmelse af X10 Khao Lak Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 152 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Pernille Lykke,
Herlev

+
Værelset var helt fantastisk, vi boede i to værelses med børne værelse. Har aldrig haft så god en inddelling
-

Bekræftet køb : 2019-08-18


10 ud af 10

Kurt,
Risskov

+
Aircondition samt personalet
-
Flere solstole

Bekræftet køb : 2019-04-21


10 ud af 10

Sofie,
Østerbro

+
-

Bekræftet køb : 2019-04-13


10 ud af 10

Tonny,
Odense sv

+
-
Sætte skraldespande op. Når man bestiller mad ned til poolen, så går der lidt for lang tid, før de kommer og henter det. Der manglede et par skraldespande, så man kunne rydde op efter sig selv.

Bekræftet køb : 2019-04-08


10 ud af 10

Malene,
København v

+
At der var mange pools og roligt miljø.
-

Bekræftet køb : 2019-04-01


10 ud af 10

Nina,
Kokkedal

+
alt var godt
-

Bekræftet køb : 2019-03-29


10 ud af 10

Merete Louise,
Herlufmagle

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-22


10 ud af 10

Henrik V,
Kgs lyngby

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-09


10 ud af 10

Martin Veilgaard Sødal,
Høng

+
Hotelværelset var fin i størrelsen.
-
Der var så beskidt, personalet så opgivende ud. Det virkede som om hotellet var ved at lukke ned. Det var så stor en mavepuster for os, så vi måtte kigge efter et andet hotel. Der vil blive fremsendt officiel klage over dette hotel.

Bekræftet køb : 2019-02-09


8 ud af 10

Signe Møller Rønsholdt,
Odense m

+
Beliggenheden, personalet
-
Overdækningen af vandlandsområde, så man er bedre beskytter mod solen.

Bekræftet køb : 2019-02-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

539 bedømmelser
Meget godt
 
382
Godt
 
116
Middel
 
24
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

01-02-2019

Indlæg af Susanne S Ruds-Vedby, Vestsjalland, Denmark

Bedste hotel

Det bedste hotel man kan forestille sig. Alt er bare i orden. Det ligger lige ned til stranden. Dejlige pool områder for også helt små børn. Vi havde en dejlig ferie og kommer meget gerne tilbage. Skønt sted og et meget venligt personale.

 
23-12-2018

Indlæg af 18steffenj Skanderborg, Danmark

Lækkert lækkert hotel/resort

Dette var vores første tur til Thailand, så vi var lidt spændte på det hele ... X10 er et lækkert nyt hotel/resort. Vi havde et stort dobbeltværelse, hvilket var virkeligt lækkert. Værelset eller lejligheden lå lige ud til den store voksen-pool med lidt udsigt til havet. Der var rengøring hver dag med daglig udskiftning af badehåndklæder. Absolut intet at klage over. Personalet var meget søde og imødekommende. Vi havde morgenmad med i vores rejse. Den blev serveret i hotellets hovedrestaurant og var rigtig god med et stort udvalg. Aftensmaden spiste vi typisk i Khaolak by, men også et par gange på hotellet, hvilket var rigtigt godt men også relativt dyrt (ca. 3x så dyrt ift. en lokal restaurant i byen). Hotellet/resortet er anlagt direkte ud til en lækker badestrand. Stranden er dog ikke så børnevenlig, da det bliver relativt hurtigt dybt. På resortet er der 5 store lækre pools anlagt mellem høje palmetræer ... meget eksotisk og lækkert. I den store voksen-pool (fra 16 år) er der etableret en lille poolbar med direkte udsigt til havet. Khaolak by er umiddelbart lidt kedelig og trist. Her er kun restauranter og souvenir butikker. En stor trafikeret hovedvej skærer sig igennem byen.

 
06-09-2018

Indlæg af FamBrandt0 Randers, Danmark

Skønt nyt hotel

Lækkert nyt hotel. Vi havde bestil er ekstra stort værelse og fik opgraderet til havudsigt gratis, da der ikke var så mange gæster på hotellet. Stort værelse som blev rengjort hverdag intet at klage over. Sød personale dog taler de ikke for godt engelsk men det gik. Morgenmaden var rigtig god og stort udvalg. Vi spiste nogle enkelte gange aftensmad på hotellet og dette var det intet at klage over. Rene pools og forskellige dybder, poolbar med havudsigt. Lækker stenfri strand, dog var havet lidt for vildt til at bade i på dette tidspunkt. Hotellet havde forskellige aften underholdning. Lige fra thai dans til danser med ild. Khao lak er dog et kedeligt område når vi er vant til at rejse til Phuket. Stor larmende hovedvej igennem byen. Et hotel vi gerne ville komme tilbage til, hvis bare det var på Phuket.

 
22-02-2018

Indlæg af piltoft Århus, Danmark

ok - hotel

Netop hjemvendt fra 10 dage på X10. Det er et nyt hotel , men finish mangler nogle steder , på godt dansk er en del detaljer som er sjusk. Hotellet står rated som 4+ stjerner , hvilket jeg mener er i overkanten. Det er IKKE ok, at der ikke er solvogne nok midt på dagen , parasoller mangler rundt omkring - det er IKKE passende for et 4+ hotel. Hver person får tildelt 1 håndklæde pr. dag til at medbringe til strand etc . Når man går fra stranden ind til hotellet og vil skylles , forefindes der EN vandhane ovre ved strand restauranten - totalt fejl placeret , hvis man vil skylle kroppen er der gemt et par brusere godt væk ovre mellem bungalows og hotelbygning ca, 75 m borte - faciliteterne er gode - men hvorfor gemme dem væk så ingen bruger dem - de er totalt fejlplaceret. Alt som skal købes på hotellet er til høje priser og husk at tillægge 7% Tax, da alle priser er ex. TAX , det er en detalje men er komplet unødvendigt - det er første gang efter 6 besøg i Thailand vi møder dette forsøg på at "skjule" de høje priser. Det koster 100 bath at køre fra hotellet op på hovedgaden i taxi , hvis man vælger hotellets taxi - de forsøger af og til at tage 150 Bath , men accepterer de 100 Bath når man siger at receptionen siger det skal koste 100. Taxi udenfor hotellet tager 150 Bath.Stranden er IKKE børnevenlig , det bliver meget hurtigt dybt - 5-10m ude og en voksen mand kan ikke bunde længere - der er store bølger som let vælter børn, pas på. Ialt en blandet oplevelse, hvor der er plads til forbedringer.

 
16-02-2018

Indlæg af Clauscopenhagen København, Danmark

Flot hotel med super beliggenhed

Flot nyere hotel med super beliggenhed lige ud til stranden. Meget rolig område og opdelingen af de mange pools giver ro og balance mellem yngre og ældre gæster. Særlig adult poolen var et hit og med beliggenhed lige ud til stranden bliver det ikke meget bedre. God værelser med pænt inventar. OK morgenmadsbuffet, men mange gæster i forholdsvis lille område med højt støjniveau i de travle perioder. Vi undrede os over, at de fleste solvogne var optaget med strandhåndklæder uden "ejere" før kl. 08.00, uanset hotellets regler ikke tillader dette. Hotellet er fin placeret ifht. byen, hvor man kan gå til på ca. 10. min.