The Leaf Oceanside By Katathani

  • • Nær stranden
  • • Skøn beliggenhed
  • • Frodig have

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

The Leaf Oceanside by Katathani i Khao Lak er beliggende i frodige omgivelser. Her er der et poolområde med en pool og en separat pool for børnene. Hotellet ligger nær stranden og i behagelig gåafstand til centrum af populære Khao Lak.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Større dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Venligt og imødekommende personale. Godt poolområde, rolig stemning.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Leaf Oceanside by Katathani i Khao Lak består af flere bygninger på 1-3 etager omgivet af en tropisk have med masser af blomster. I midten ligger hotellets pool og her er en separat børnepool (60 cm dyb), solstole, parasoller og håndklædeservice. Poolbar. I hotellets restaurant Orchid kan du nyde thailandske specialiteter og internationale retter.

Lille spa med forskellige behandlinger og massage mod betaling. Lille fitness. Gratis wifi på fællesområder samt gratis internethjørne. Vej skal krydses for at komme til stranden. Ca. 500 meter til centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.