Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa

  • • Mange aktiviteter
  • • Familievenligt
  • • Midt på stranden

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-5 personer, heraf 1-2 børn. 1-værelses villaer for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa er et fint hotel, med et hyggeligt poolområde med to pools, heraf en med børnesektion. Hotellet har også otte mindre pools, som du kan have adgang til, hvis du booker værelse med poolacess. Det er to swim up-barer med lækre cocktails. Poolbar. På hotelområdet er der tre restauranter, heraf en buffetrestaurant der serverer internationale retter, og to a la carte-restauranter, Thai Fusion der byder på thailandske specialiteter og Oceano hvor du kan nyde italienske specialiteter og med en smuk beliggenhed på strandsiden.

Sentido Graceland Khao Lak har et fitnesscenter, som alle gæster gratis kan benytte. Der er spa samt en sauna som kan besøges mod betaling. Flere sportsaktiviteter såsom tennis, bowling, squash og billard mod betaling. Gratis bordtennis. Karaoke mod betaling. Thaiboksning og yoga mod betaling. Børneklub i hotellets regi. Gratis wifi i lobbyområdet. Der er vaskeservice mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Julemiddag (24/12) mod tillæg.

Værd at vide

Hotellet tager et sikkerhedsdepositum ved indcheckningen på 10.000 THB. Depositum kan betalas kontant, men hotellerne foretrækker et kreditkort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.