Ramada Resort Khao Lak

  • • Eksklusivt strandresort
  • • Spa med skønne behandlinger
  • • Høj kundetilfredshed

Velkommen til afslapning på Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser 1-3 eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Läget!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nyrenoverede Ramada Resort Khao Lak er et luksuriøst hotelområde, der byder på en afslappende ferie i rolige omgivelser direkte ved stranden i Khao Lak. Hotellet består af flere bygninger beliggende i frodige omgivelser. Her er et lækkert poolområde med børnesektion, solstole, parasoller og håndklæder. Pool-/snackbar.

Hotellet har to restauranter og en café. Hovedrestauranten Sassi's Beach Club serverer thailandske retter og ligger nede ved stranden. Her serveres frokost og middag. Morgenmaden serveres i den anden restaurant.

Gratis wifi på fællesområder. Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Enkle fitness-faciliteter, gratis thaiboksning og beachvolley. Billard mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Ca. 700 m til centrum af Bang Niang, hvor der findes restauranter og butikker. Ca. 3 km til Khao Lak centrum. Begrænset trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag kan bestilles på stedet.