1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Le Menara By Khaolak Laguna

  • • Lige ved stranden
  • • Stort og dejligt poolområde
  • • Nybygget hotel

På Le Menara by Khaolak Laguna venter en rolig ferie ved Bang Lud Beach nogle kilometer nord for Khao Lak. Tilbring soltimerne ved den store pool, slap af med en massage i spaafdelingen og nyd thailandske specialiteter i restauranterne. For de yngre findes findes en engelsktalende børneklub og madlavningskurser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1-2 børn. Dobbeltværelser i bungalow for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 70 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nybyggede Le Menara har en skøn beliggenhed lige ved den rolige Bang Lud Beach i det nordlige Khao Lak. Hotellets store poolområde ligger i en frodig have og byder på en skøn havudsigt. Her kan du nyde den store infinitypool og separat børnepool. Poolbar med enkle retter og snacks.

Hotellet har to restauranter; L'amore Restaurant byder på storslået udsigt over poolen og havet og serverer morgenmads- og middagsbuffet. I Le Sea Restaurant og Bars menu finder du fisk og skaldyr samt grillede retter.

Gratis fitness. Tharn Natee Spa byder på flere forskellige typer massage og skønne behandlinger mod betaling. Yoga og beachvolley. Mountainbikes kan lejes. Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice. Vaskeservice mod betaling. Gratis børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Ca. 1 km til centrum.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Booking af rejse efter den 3. oktober 2018 bliver gratis opdateret af hotellet fra morgenmadsbuffet til halvpension (gælder alle bookinger med afrejse til og med den 30. april 2019).