Værelsestyper

Deluxe-værelser

Stilfulde deluxe-værelser samt deluxe-værelser med pooladgang. Deluxe-værelser har badekar. Deluxe-værelser med pooladgang har jacuzzi to solstole og en parasol. I alle værelser er 4. person mulig, hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Alle værelser har telefon, køleskab, el-kedel. Hårtørrer. Satellit-tv med musikkanal samt dvd (film kan lånes gratis i receptionen). Kaffe-/te faciliteter, Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser i bungalow

Fine deluxe-værelser i bungalow nær stranden med terrasse og udendørs, afskærmet bruser. 4. person muligt, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Satellit-tv med musikkanaler samt dvd (film kan lånes gratis i receptionen). Kaffe-/te faciliteter, køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser med delt pool

Deluxe-værelser med direkte udgang til delt pool. Dobbeltseng eller 2 separate senge. 4. person mulig, hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Køleskab, kaffe/te faciliteter. Hårtørrer. Satellit-tv med musikkanal samt dvd (film kan lånes gratis i receptionen). Kaffe-/te faciliteter, Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Udeplads med pooladgang.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser med jacuzzi - vinter 2019/2020

Store og luksuriøse deluxe-værelser med jacuzzi og et opholdsrum, to soveværelser med tilhørende badeværelse og en delt udeplads. Et soveværelse har dobbeltseng og et har 2 separate senge. I opholdsrummet er der sofagruppe. Køleskab, el-kedel. Hårtørrer. Satellit-tv med musikkanal samt dvd (film kan lånes gratis i receptionen). Kaffe-/te faciliteter, Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn